Haberler

İngiliz Kadın 55 Yaşında Kendi Torununu Doğurdu

Güncelleme:

İngiltere'nin Coventry kentinde 55 yaşındaki Emma Miles, rahimsiz doğan kızına taşıyıcı annelik yaparak torununu doğurdu. Miles, kızına bir hediye vermek için taşıyıcı annelik fikrini ortaya kendisinin attığını söyledi.

İngiltere'nin Coventry kentinde 55 yaşındaki Emma Miles, rahimsiz doğan kızına taşıyıcı annelik yaparak torununu doğurdu.

İki çocuk annesi olan Miles, taşıyıcı annelik yapabilmek için 38 kilo verdi ve hormon ilaçları aldı.

BBC Türkçe'nin haberine göre Miles, 16 yaşında rahmi olmadığını öğrenen ve "çocuk sahibi olamayacağı için üzülen kızına büyük bir hediye vermek için" taşıyıcı annelik fikrini kendisinin ortaya attığını söyledi.

31 yaşındaki kızı Tracy Smith'den alınan yumurtalar, 40 yaşındaki nişanlısı Adam Smith'in spermiyle döllendirildi ve embriyo Miles'ın rahmine yerleştirildi.

KENDİ ANNESİNDEN VELAYETİ ALABİLMEK İÇİN İŞLEMLERE BAŞLADI

Evie adı verilen kız bebeğin 16 Ocak'ta dünyaya geldiği ve çiftin iki hafta sonra evlendiği belirtiliyor.

İngiltere'de yasalar, bu yolla doğan bebeklerin velayetini otomatik olarak taşıyıcı anne ve partnerine veriyor.

Tracy Smith, şimdi annesinden çocuğun velayetini almak için yasal işlemlere başladıklarını söyledi.

Dünya genelinde her beş bin kadından birinin rahimsiz doğduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Adınızı yazın:

Kaynana ve kayın baba sırf kızlarına çocuk vermek için damatlarının siperini nasıl kabul eder ???? Aklım almıyor İĞRENÇ

20
3
yanıtYanıtla
1453:

bunun neyi haber . . . . böyle şeyler toplum yapısını bozan şeylerdir. . .

13
1
yanıtYanıtla
Deniz:

Midem bulandı

9
1
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Allah bağışlasın, önemli olan ortaya getirmek, kötü düşünmemeli, damat evlat yetiştiren kayınvalideye ve eşine içtenteşekkür etmeli. . Çocuk nene dese ne olur, anneanne dese ne olur, ortam daha sıcak olacaktır. .

2
8
yanıtYanıtla
(:

vay anasını arkadaş. . . Nereye gidiyor bu dünya?Tamam Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ama olmuyorsa vardır Rabbim''in bir bildiği. Nedir bu şimdi?Milyonlarca yetim öksüz var iken, onlardan birini evlatlık alabilirsin

8
0
yanıtYanıtla
Feyza:

Arkadaşlar bakın. laboratuvarda kızının yumurtaları ile damadın spermleri döllendirilmiş ve hücre oluşmuş yani embriyo. bunu sonra anneannenin rahimine yerleştirmişler ve çocuk gelişmiş. yani ananne sadece taşıyıcı. etik açıdan bakılacak olursa çelişki bir durum.

4
2
yanıtYanıtla
Hadi laf yapma:

Feyza söyle bakalım sen ne istiyorsun?

yanıt1
yanıt1
HAKAN HAKSEVER:

Lanet olsun kâfirlere.! Damatının spermiyle hamile kalmiş.Nerden torunu oluyormuş çocuğu kim doğurursa annesi odur.Damatıyla alenen zina yapmış.

3
2
yanıtYanıtla
lazoğli:

oha

4
0
yanıtYanıtla
Tuğba:

Allahım kimsenin başına vermesin kadın olarak çok zor bir durum bence her anne bunu yapmak isterdi her ne kadar bizim dinimizde caiz olmasada benim içim titredi bir anne yavrusunu mutlu etmiş

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title