Haberler

İki Oscar Ödüllü Oyuncu Kevin Spacey, 18 Yaşında Bir Erkeği Taciz Etmek Suçunda Hakim Karşısına Çıktı

Güncelleme:

2 oscar ödüllü oyuncu Kevin Spacey, 18 yaşında bir erkeğe tacizde bulunmak suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Duruşma 4 Mart'a ertelendi.

Amerikalı ünlü oyuncu Kevin Spacey, 2016'da Massachusetts eyaletinde, o sırada 18 yaşında olan bir erkeğe cinsel istismarda bulunmak suçlamasıyla Nantucket Mahkemesi'nde yargılanmaya başladı.

DURUŞMA 4 MART'A ERTELENDİ

Yargıç Thomas Barrett, Spacey'nin söz konusu gençten ve ailesinden uzak durmasına hükmetti ve duruşmayı 4 Mart'a erteledi.

İki Oscar Ödüllü Oyuncu Kevin Spacey, 18 Yaşında Bir Erkeğe Taciz Etmek Suçunda Hakim Karşısına Çıktı

DURUŞMAYA TELEFONLA KATILACAK

Barrett, Spacey'nin 4 Mart'taki duruşmaya telefonla katılmasının yeterli olacağını belirtti. Mahkeme, davacı genç ile o zamanki kız arkadaşından, iddianın yaşandığı gün ile 6 ay sonrasına kadarki cep telefonu yazışmalarını ve diğer bilgileri saklamalarını istedi.

İki Oscar Ödüllü Oyuncu Kevin Spacey, 18 Yaşında Bir Erkeğe Taciz Etmek Suçunda Hakim Karşısına Çıktı

"SUÇLAMALAR ALENEN YANLIŞ"

Spacey'nin avukatı Alan Jackson, cep telefonu bilgilerinin "büyük ihtimalle Spacey'nin suçsuzluğunu kanıtlayacağına" inandıklarını savundu. Mahkeme kayıtlarına göre, Spacey'nin avukatları suçlamaların "alenen yanlış" olduğunu savunarak iddialara ilişkin herhangi bir görgü tanığı olmadığını ileri sürdü.

İki Oscar Ödüllü Oyuncu Kevin Spacey, 18 Yaşında Bir Erkeğe Taciz Etmek Suçunda Hakim Karşısına Çıktı

SERBEST BIRAKILDI

BBC'nin haberine göre, 10 dakika süren duruşmanın ardından kefalet ödemesine gerek görülmeyen Spacey serbest bırakıldı. Spacey ve avukatı, mahkeme binasından ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

İki Oscar Ödüllü Oyuncu Kevin Spacey, 18 Yaşında Bir Erkeğe Taciz Etmek Suçunda Hakim Karşısına Çıktı

NE OLMUŞTU?

Bir restoranda komi olarak çalışan şikayetçi Little, aktörle fotoğraf çektirmek istediğini ancak Spacey'nin o sırada kendini taciz ettiğini iddia etmişti.

Spacey ise hakkındaki suçlamayla ilgili bir video yayımlayarak "Yapmadığım şeylerin bedelini kesinlikle ödemeyeceğim." ifadesini kullanmıştı. Spacey'nin kariyeri, geçen yıl Amerikalı aktör Anthony Rapp'in 1986'da 14 yaşındayken, Spacey'nin evinde kendisini taciz ettiğine dair iddiaları dile getirmesinin ardından tepetaklak olmuştu.

Yapım şirketi Netflix, aktörün popüler televizyon dizisi "House of Cards"taki rolüne son verilmiş, Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi aktöre vermeyi planladığı Emmy Ödülü'nü geri çekmişti. Spacey'nin menajeri ve basın temsilcisi de aktörle yollarını ayırdıklarını açıklamıştı.

Rapp'in açıklamalarından sonra aktörle ilgili başka taciz suçlamaları da gün yüzüne çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kevin Spacey Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

YRKMN:

ERKEK ERKEĞE TAKIL KAFAN RAHAT ETSİN KARI DIRDIRI MI ÇEKECEKSİN PARA YAT KAT EV İSTERLER BAŞKA BİRŞEY DEĞİL

2
8
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Artist tayfasının yetiştiği ortam her pisliği yapmaya müsait olduğundan,,içlerinde saglam karekterli birini bulmak zordur.

3
2
yanıtYanıtla
tgb:

Artist ne yaptı sana da acısı bu kadar büyük her seferinde deklare ediyorsun

yanıt1
yanıt0
corci:

Amerika hukuku affetmez ünlü münlü farketmez, bizde olsa el üstünde tutulur.

4
1
yanıtYanıtla
cahil avcısı:

amerikan hukuku ne pardon ? bizim ülkedeki kanunlarda avrupadan alıntı bunu da bil. . eğer gerçekten İslam ve Türk kanunu hukuku olsaydı herkes seve seve ADAM olurdu . . amerikan hukukunu belliki bilmiyosun. . herşeye müsade edip, ettiği gibide herşeyi yasaklayan ibi hkuku vardır. iiyi öğren cancağızım boş yapma millete. .

yanıt0
yanıt2
Seren çetin:

Moda zaten son yıllarda erkek erkeğe gizli saklı tam gaz devam ediyor lar zaten

1
0
yanıtYanıtla
kompresör:

iftira atıyor olabilir para koparmak için. Zengin insanların dikkat etmesi lazım.

1
0
yanıtYanıtla
Selim k:

Suçlamasından olacak o !

0
0
yanıtYanıtla
hackan:

Kurselcilerle felan anlasamadiysa karalamak icin yapmislardir.

0
0
yanıtYanıtla
itici:

bunun oynadığı dizidede eşcinsellik şeysi vardı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title