Haberler

Hülya Avşar, yavru kediyi ezilmekten son anda kurtardı

Güncelleme:

Hülya Avşar, gazetecilerle röportaj yaptığı sırada yavru kedinin arabanın altına girmesiyle panik dolu anlar yaşadı. Avşar koşarak otomobili durdurarak kediyi kurtardı.

Ünlü sunucu Hülya Avşar, gazetecilerle röportaj yaptığı sırada yavru kedinin arabanın altına girdiğini gördü. Röportajı yarıda kesen Hülya Avşar, kediyi arabanın altından çıkardı.

DAKİKALARCA UĞRAŞTI

Avşar, "Altınızda kedi var, sakın hareket etmeyin." diyerek, şoförü aşağıya indirdi. Sanatçı, dakikalarca araç sahibi ve gazetecilerle minik yavruyu çıkarmak için uğraştı.

Hülya Avşar, yavru kediyi ezilmekten son anda kurtardı

KEDİYİ İKNA ETMEK İÇİN SÜT GETİRDİ

Bir türlü başarılı olamayan Hülya Avşar, kediyi ikna etmek için kuaförden süt getirtti. Otomobilin altındaki sevimli dosta ulaşan sanatçı, onu kucağına alarak yarası olup olmadığını kontrol etti. Boynundaki tasmasının kediyi rahatsız ettiğini fark eden Avşar, gevşetip kuafördeki sahibine teslim etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Avşar Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (19)

ziyaa:

Allah razı olsun Hülya Avşar. . .

9
1
yanıtYanıtla
öööjjjööö:

jürisi olduğu yarışmalarda gençlerin hayalleriyle oynuyor. . . bırak kediyi. . . bu bile senaryodur. . . malum oyuncudur. . . nasıl olsa millet yiyor. . .

5
5
yanıtYanıtla
Kederli kedi:

Kediden önce kızını kurtar

1
9
yanıtYanıtla
Orkun:

HÜLYA SENİ BEĞENİYORUM.

4
5
yanıtYanıtla
Hülya:

utanmıyormusun ben senin ninen yaşındayım

yanıt5
yanıt4
metin:

Güzel hareket Tebrik ederim zaten bu beklenirdi hülyadan

7
2
yanıtYanıtla
MODACI:

Harikasın Hülya abla

7
1
yanıtYanıtla
kocyrak:

gerçekten harika

yanıt4
yanıt1
Adınızı Yazın:

ey enayi toplumu hepisi sov inanma

1
4
yanıtYanıtla
HAYVANLARI SEVEN Y:

Bügün 4 ekim hayvanlar günü yaşadığım ülkede hayvanların çok rahat yaşanmasına rağmen barınaklara insanlarla dolu. . gelip sahipsiz hayvanlara sahip çıkıyorlar . ve kuru mama getiriyorlar . . Hülya hanım sizede teşekkür ederim. O küçücük kediyi hayvanlar gününde kurtardınız . ama kedinin sahibi dışarı çıkartmasın. çünkü heryerde araba geçiyor. nede olsaHayvandır. . tehlikenin nerden geleceğini bilemezden ondan. . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title