Haberler

Hira'nın Göbek Bağı Saklanacak

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün sabah saatlerinde dünyaya gelen kızı Hira'nın göbek bağını saklama kararı aldı.

Demet Akalın, dün sabah saatlerinde sezaryenle doğum yaparak kızı Hira'yı kucağına aldı. Eşi Okan Kurt'la Maslak Acıbadem Hastanesi'ne gelen şarkıcı, yapılan tetkiklerden sonra ameliyata alındı. Milliyet'in haberine göre; yapılan operasyon sonrası Hira'nın göbek bağı hastanenin Kordon Kanı Saklama Bankası'na konuldu.

Son yıllarda yapılan araştırmalara göre göbek bağı kanı başta kan kanseri olmak üzere çeşitli kanser türlerini ve bağışıklıkla ilgili ya da genetik rahatsızlıkları önlemekte değerli bir kaynak olarak görülüyor.

OKAN KURT: 11 TANE KURBAN KESECEĞİM

Doğum sonrası Akalın'ın eşi Okan Kurt, gazetecilerin karşısına çıktı. Kurt, "Sabah 09: 55'te sezaryen doğumla dünyaya gelen Hira, 3 kilo 70 gram ve 47 cm boyunda. Baba olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hira annesine çok benziyor. Annesinden birkaç damla süt emdi. Her şey yolunda çok şükür. Ben de ameliyathaneye girdim ve kızımın doğduğu anı gördüm. Girerken korktum ama Demet hiç korkmadı. Hastane yöneticileri kurban kesmeme izin vermedi ama 11 tane kurban benim işyerimde kesiliyor. Nazara inandığımız için belli bir süre göstermeyeceğiz. Kimseye göstermek istemiyoruz ama siz çekebilirseniz çekin" dedi. Kurt daha sonra kızı için yapılan patik şeklindeki şekerlerden basın mensuplarına ikram etti.

Akalın, doğum öncesinde ilk gün ziyaretçi istemediğini söylemesine rağmen Suat Ateşdağlı, Tuğba Özerk, Ebru Destan, Mehmet Ali Erbil ve Gülben Ergen ziyaret etti. Erbil ve Destan'ın Hira bebeğe tam altın taktığı öğrenildi.

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Maslak Acıbadem Hastanesi Demet Akalın Okan Kurt Milliyet Magazin Haberler

500

Yorumlar (5)

damlagilraen_dml@hotmail.com:

başka derdimiz yoktu zaten millet olarak hiranın göbek bağını düşünüyoduk bizde bunuda haber yapıyosunuzz !!!!!!!!

42
3
yanıtYanıtla
adfdgftsnowflke_123@hotmail.com:

ne bebekmiş arkadaş be.

38
2
yanıtYanıtla
DENİZLİm.hankulu@hotmail.com.tr:

ABİ NİHAYET DOĞURDU..TÜRKİYE ÇOK ŞÜKÜR RAHATLADI...AMA KORKUM ŞU Kİ SONRASINDA HİRA BEBEK KUSTU..GAZ ÇIKARDI..SES ÇIKARDI ANNE DEDİ DİYE HER SEFERİNDE HABER YAPACAKLAR..BUNLARI GÖRÜNCE MİDEM BULANIYO...

34
2
yanıtYanıtla
BIRImfmd@mail.ru:

nasil saklayacaklar? o nedir ki.lutfen anlatirmisiniz :)

8
2
yanıtYanıtla
Nelissmeko0@abv.bg:

ne bicim insansiniz siz yaaa herkesin hayati kadin unlu herhalde konusulacak o kucucuk bebegin sucu ne ki bu sekilde konusuyorsunuz derdiniz degilse neden yaziyosunuz kii belli ki dusunuyosunuz bakipta yorum yazmaniza gore !!!!!!!!!

4
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title