Haberler

Hindistan'da Sığır Eti Taşıyan Müslümanlar Ölümüne Dövüldü

Güncelleme:

Hindistan'da bir grup saldırgan, 'sığır eti taşıdıkları' iddiası ile Müslüman olan 3 kişiyi ölümüne darp etti.

Hindistan'da bir grup saldırgan, 'sığır eti taşıdıkları' iddiası ile Müslüman olan biri kadın, 3 kişiyi ölümüne darp etti. Hindistan polisi olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı. Saldırganlardan 4'ü tutuklandı.

Olay, Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde meydana geldi. Yerel medyada yer alan haberlere göre, bir grup saldırgan, araçlarında sığır eti taşıdıklarını gördükleri biri kadın 3 Müslüman'a saldırdı. Saldırganların olay sırasında 'Lord Rama'ya zafer (Jai Shri Ram)' diye slogan attıklarına yer verilirken, saldırganlardan birinin aşırı sağcı bir grup olan 'Ram Sena' üyesi olduğu belirtildi.

AĞACA BAĞLAYIP ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

Sosyal medyada olayla ilgili paylaşılan görüntülerde, saldırganların iki adamı tek tek kollarından tutup bir ağaca dayadığı ve saldırganlardan birini de sopayla adamlara vurduğu görüldü. Bir süre bu şekilde dayak yiyen adamlar daha sonra yere yatırılarak saldırganlar tarafından dövülmeye devam etti. Görüntülerde, saldırganların dövdükleri adamlardan birine, diğer arkadaşını sopayla ve karısını da terlikle dövdürdükleri görüldü.

''MÜSLÜMANLARA KARŞI SALDIRILAR BAŞLADI''

Öte yandan sosyal medyada görüntüleri paylaşan kullanıcılar, ''Modi'nin seçimi kazanmasından hemen sonra Müslümanlara karşı saldırılar başladı'' ve ''Modi ülkeyi bölüyor'' gibi yorumlarda bulundu.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını; bunlardan 4'ünün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandıklarını duyurdu. Ayrıca, saldırganların herhangi bir politik grupla bağlantılı olup olmadıklarının bilinmediği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hindistan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (95)

Ayşe Hanım:

Hiçbir hayvanı yemeye hakkınız yok. Domuzu da,ineği de, tavuğu da balığı da... Hayvanların kendilerini için yaptığı besinleri de çalıyorsunuz! Yeter artık! Hayvanlar eşyanız değil, köleniz değil.

9
36
yanıtYanıtla
Tatvanlı:

Ne yiyelim ozaman?bu akılla okuma yazmayı çözmüş olman şaşırtıcı.

yanıt4
yanıt0
AÇ KALIN KENDİNİZİ YİYİN:

Tamam bundan sonra insan yemeye başlayalım, hayvan yeme yasağı başlamıştır, bana oradan fazla sigara içilmemiş bir ciğer alayım, . ??????

yanıt3
yanıt0
doğa aklı aramaya devam ediyor, evrim bu:

bunlar anlamaz daha ayşe hnm; taştan besin üretebilirsek baya bi yol almış oluruz; gerçi hepsi taştan gelmede. . . .

yanıt0
yanıt2
ECE:

İnsanlar bir karar vermeli artık: Ya hep et yesinler yada hep ot yesinler. Ancak iki durumda da bir kitlenin çoğalıp birikeceği, diğer kitlenin azalıp tükeneceği. Dengeyi sağlamak zor yani.

yanıt2
yanıt0
AYŞE HANIM A CEVAP:

Ayşe SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN. .

yanıt3
yanıt0
metin tekin:

bu çagda inege tapmak, siz inege değil eşeğe layıksınız beynizi sileyim.

37
4
yanıtYanıtla
METİN METİN:

Onlar gördüğüne( İneğe ) tapıyor . Sen görmediğine tapıyorsun . Onlarda senin beynini silerlerse görürsün

yanıt9
yanıt74
deli kıss:

cahil toplum hindular ulan puta tapsanız anlarımda inek nedir yaa

36
0
yanıtYanıtla
artvinli:

NUSRET HİNDİSTAN, DA ŞUBE AÇSIN ET, İ SEVDİRSİN ONLARA

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title