Haberler

Her Yerde Sen'in banyo sahnesi sosyal medyanın gündemine oturdu

Güncelleme:

Fox Tv'nin yeni dizisi Her Yerde Sen'in banyo sahnesi, sosyal medyanın gündeminin birinci sıralarında yer aldı.

Ekranların yeni dizisi Her Yerde Sen, izleyiciden tam not almaya devam ediyor. Fox TV'nin en yeni dizilerinden biri olan, ımsıcak, eğlenceli ve komik senaryosu ile daha ilk bölümden izleyiciden tam not alan dizinin bir sahnesi ise sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi bile.

KISA SÜREDE BAŞARI

Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybuke Pusat'ın olduğu, dizi kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu dizi olmayı başardı.

Her Yerde Sen'in banyo sahnesi sosyal medyanın gündemine oturdu

KAPIYI ÇALMADAN İÇERİ DALDI

Aynı evde yaşamak zorunda olan Selin ve Demir her ne kadar birbirlerinden hoşlanmıyor gibi davransalar da aslında ilk görüşte birbirlerinden etkilendiler. Demir'in banyoda olduğunu bilmeyen Selin kapıyı çalmadan içeri dalında Demir'in pek de uygun olmayan bir halde yakaladı.

Her Yerde Sen'in banyo sahnesi sosyal medyanın gündemine oturdu

GÖZLERİNİ ALAMADI

Selin, olayın şaşkınlığı içerisinde hiç bir şey görmedim diyerek gözlerini kapatsa da Demir'in kaslı vücuduna bakmaktan kendini alamadı.

Her Yerde Sen'in banyo sahnesi sosyal medyanın gündemine oturdu

CAN YAMAN'A GÖNDERMEDE BULUNDU

Dizinin bu bölümü ise birçok izleyici tarafından Erkenci Kuş'un Can Yaman'ı na gönderme olarak yorumlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (57)

VATANDAŞ:

böyle pislik dizileri yapanlarada izleyenlere haberlerde yer verip bunlara prim yaptıranlarada yazıklar olsun.

29
3
yanıtYanıtla
1453-2023:

Buna bilincalti yerlestirme derler iste gencligimizi bozmak icin bu Fox denen Amerikan kanali elinden geleni yapiyor orf adet ve dinimizle bagdasmayan herseyi acik acik ekranlarda yansitiyorlar amac gencligimizi dinsizlestirmek sapiklik yaratmak ve herseyin sanki normalmis gibi gostermekBunuda maalesef gayet guzel basariyorlar genclige baktimiz zaman isleri gucleri sosyal media uygunsuz giyinmek aile saygisizlik sadece kendilerini dusunmek durum gercekten vahim Allah sonumuzu hayir etsin.

16
8
yanıtYanıtla
Saadet Yılmaz:

Uyanın ey Müslüman kardeşlerim! Kızlarınızı güzel ahlaklarla büyütünüz. Fox TV ve benzeri kanalları izlemeyin. Bu tarz dizilerden uzak durun. Bu aile değerlerimizi yok etmek için tasarlanmış bir oyundur. Ne yazık ki RTÜK''te bunun bir parçası!

17
5
yanıtYanıtla
hayri:

burayamı yassam bilmiyorum. yayınlanmıyorlarda. arkadaşlar sonuna kadar İmamoğlu diyorum. ne diyorsunuz.

2
18
yanıtYanıtla
TÜRK:

SÜPER DİYORUM

yanıt1
yanıt1
#Yorumcu:

Bu arada Müge Anlı izleyenler bilir gerçek hayatta ahlak hiç kimsede kalmamış kadın erkek aldatan aldatana sonra o aynı kişiler bu tarz dizilere tepki veriyor, komik.

17
2
yanıtYanıtla
cemil:

evet gerçekten ayıp. böyle diziler 1 tane değil 2 tane değil bütün kanallar ahlaksız dizilerle dolu. dizi ihracatıyla 3-5 kuruş para kazanıyoruz diye gelecek nesillerin ahlakını bozmaya kimsenin hakkı yok. buradan kültür ve turizm bakanlığına, aile sosyal politikalar bakanlığına sesleniyorum.

18
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BUNLARI KİM VEYA KİMLER MİLLETİN GÖZÜNE SOKARAK KARŞIMIZA ÇIKARIYORSA ALLAH BELASINI VERSİN

16
1
yanıtYanıtla
ozgr:

Toplumda ahlak erozyonu tüm hızıyla devam ediyor, yazık çok yazık.

16
1
yanıtYanıtla
URFALI:

Bu tür sahneler Fox dan başkası olamazdı zaten. . .

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title