Haberler

HDP'li vekil Remziye Tosun, evlat nöbetindeki ailelere hakaret etti: Satılmış köpekler, kemiğiniz az mı geldi

Güncelleme:

HDP Milletvekili Remziye Tosun, partisinin Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan evlat nöbetindeki ailelere, "İt, alçak, kemiğiniz az, satılmış köpek" diyerek hakaret etti.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti devam ederken, HDP'li vekil Remziye Tosun ailelere, "Satılmış köpekler, kemiğiniz az mı geldi" şeklinde hakaretlerde bulundu.

HDP'li vekil Remziye Tosun, evlat nöbetindeki ailelere hakaret etti: Satılmış köpekler, kemiğiniz az mı geldi

"KEMİĞİNİZ AZ, SATILMIŞ KÖPEK"

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019'da farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek HDP il binası önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti sürüyor. Bugün HDP İl Başkanlığına gelen HDP'li vekil Remziye Tosun, evlat nöbetindeki ailelerle tartışarak ağır hakaretlerde bulundu. Tosun, "İt, alçak, kemiğiniz az, satılmış köpek" diyerek ailelere hakaret etti.

AİLELERE SALDIRMAK İSTEDİ

Hakaretlerinin ardından Tosun ailelere saldırmak istedi. Polisler araya girerken, aileler bu duruma tepki göstererek sinir krizi geçirdiler. Tosun, daha sonra aracına binerek bölgeden uzaklaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Remziye Tosun Haberler

500

Yorumlar (44)

Veli:

Derhal dokunulmazlığı kaldırılıp cezaevine gönderilmeli bu hain kadın. Kürlere bu şekilde hakaret etmeye hakkı yok

23
25
yanıtYanıtla
Tartar:

Şimdi bu vekili! mahkemeye verseniz en az 10 tane avukat savunur bunu. Evi, arabası, arazisi, bankada milyonu da vardır. Çünkü birbirlerini bunlar koruyorlar. Her ne suç işlerlerse işlesinler zengin olmaya, birbirlerini korumaya, kenetlenmeye devam ediyorlar. Peki devletimiz dürüst vatandaşına ne kadar sahip çıkıyor? Eve hırsız girse yakalasak hırsıza soruyorlar şikayetçimisin diye, kadir şeker 12, 5 yıl ceza yedi, asgari ücretli açlık sınırının altında maaşla yaşamaya çalışıyor. Bi düşünün ya.

28
8
yanıtYanıtla
alperen:

ohh ne guzel kendı arabasına bındı gıdıyor maasını alıyor bırde satılmıs kopek dıyor. demekkı bu mılletvekılı boyle konustuna gore kendı sulalesının yarısı dagda

26
4
yanıtYanıtla
Alican:

Doğuda Hdp li yöneticilerin yaşadıkları yerlerin herhangi birinde hiç bir hendek kazıldı mı. Evleri arabaları hiç zarar gördü mü. Ama garibanların olduğu yerleri cehenneme çevirdiler. Çok büyük hainler bunlar.

25
4
yanıtYanıtla
Namyelüs:

150 yıldır emperyalistlere satılanların kimler olduğu belli. Kendileri gibi olmayanlara kendi satılmışlıklarını örtbas etmek için saldırıyorlar:FETÖ gibi, PKK gibi.

17
6
yanıtYanıtla
cesaret tavan yapmış:

işi düzgün bunların onun bunun maşalığını yapıyorlar bedavadan maaş alıp birde her zaman huysuzluk vede sağa sola sataşarak halen hainlik peşindeler hiç bir şey de yapılmıyor yapılamıyor bunlara ona hayret ediyorum hiç bir korkularıda yok baksanıza insanlara satılmış köpekler diyecek kadar vay be

yanıt9
yanıt3
BU VIDEODAN SONRA:

HDP''YE OY VEREN KURD''UN SAMIMIYETINDEN SUPHE EDERIM, BAL GIBI BILIYORSUNUZ EVLATLARINIZI BACILARINIZI KUZENLERINIZI KANDIRIP GONDERDILER DAGA BU INSANLAR SIZI ISTEMIYOR ARTIK RAHAT BIRAKIN, BU ARADA CHP DERHAL ONUMUZDEKI SECIMLER ICIN ITTIFAK PARTILERINI ACIK BIR SEKILDE BELIRTMELI YOKSA SAG KESIMDEN CHP''YE OY VERMEK ISTEYENLERIN OYUNU ALAMAZ ! NOKTA

15
7
yanıtYanıtla
X:

Aileler haklı tabi.kendileri arabada geziyor ailelerin çocukları ölsün mü?Çocukların yeri okuldur. İnsan ve çocuk haklarından nasibini almamış, bir anneyle nasıl konuşacağını bilmeyen biri bir anneyle böyle konuşur.

19
3
yanıtYanıtla
ares:

devletimiz artık bu terör partisinimecliste daha ne kadar tutacak meclisi kirletiyor vatan hainleri

13
7
yanıtYanıtla
s:

bunları meclise sokan chplilerin de allah belasını versşbn

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title