Haberler

HDP'li belediyeye uyuşturucu operasyonu: Kanıt bulunamadı

Güncelleme:

Diyarbakır polisi, gelen bir ihbar üzerine Kayapınar Belediyesi'ne düzenlediği uyuşturucu operasyonunda herhangi bir kanıta ulaşamadı.

Diyarbakır'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik timleri, HDP'li Kayapınar Belediyesine uyuşturucu baskını yaptı.Yapılan baskında lavabolar tek tek didik didik aranırken, her hangi bir bulguya rastlanmadı. Polisin olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturması ise sürüyor.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik timleri, merkez Kayapınar ilçe Belediyesi'nin bulunduğu binadaki lavabolarında uyuşturucu kullanıldığı ihbar üzerine belediye binasını ablukaya alarak şok baskın düzenledi.

HDP'li belediyeye uyuşturucu operasyonu: Kanıt bulunamadı

HER YERİ ARADILAR

Yapılan baskında bütün lavabolar Cumhuriyet savcılığının arama izinli ile tek tek aranırken, yapılan aramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı. Ekipleri aramanın ardından tutanak tutarak belediyeden ayrıldı.

BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Polis ekiplerinin binadan ayrılmasının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Kayapınar Belediye Başkanı Keziban Yılmaz, lavabolarda yapılan aramada herhangi bir bulguya rastlanmadığını ifade ederek, "Polis ekiplerinin binaya gelmesi sonrası kendileri ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde saat 17.45 civarından istihbari bir bilginin alındığı ve belediyemizin lavabolarında uyuşturucu kullanıldığı ihbarı üzerine geldiklerini ifade ettiler.Yapılan arama neticesinde her hangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı yönünde tutanak tutulduğu" dedi.

HDP'li belediyeye uyuşturucu operasyonu: Kanıt bulunamadı

Öte yandan polis ekiplerinin Belediye'nin lavabolarında uyuşturucu kullanıldığı yönündeki ihbara ilişkin çok yönlü soruşturması ise sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Halkların Demokratik Partisi Kayapınar Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (17)

Öfkeliii:

Ayıptr günahtir Yaw bu kdrda olmaz şu halkın partisine yapmadgnz kalmadi yetmedi mj

90
48
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BELEDİYEDEN ALDIĞINIZ MAAŞLA MI ALDINIZ YA O MERCEDES OTOMOBİLLERİ

27
28
yanıtYanıtla
amedli:

bi göz doktoruna görün yakın gözlüğü al kendine kapıda kaçtane mercedes gördün sen.

yanıt6
yanıt5
Murat bey:

Polis dingonun ahırı gibi belediye basıyor bu ülkede bütün ırkcı ayrıncı insanların Allah bin belasını versin

25
14
yanıtYanıtla
Sogomon:

ihbar olunca mecburen gitmek zorunda polis keyfinden kafasina esip gitmiyor arti baskın degil arama yapılıyor

yanıt1
yanıt0
Firat:

Iftira atmak günahtir

20
8
yanıtYanıtla
Demir 06:

Halkın partisi kimleri destekliyor belli. Herkez tarafından da biliniyor. Neyin savunması bu. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

3
10
yanıtYanıtla
DOĞULU:

Aslında doğu ve güneydoğuda kimlerin gençlere uyuşturucu satığını kimin uyuşturucuya göz yumduğunu ve kimlerin torbacılarla yüzdelik li karla çalıştığını bölge halkı olarak çok iyi bilinmektedir bölgede bu konuyla ilgili en dürüst çalışan kurum jandarma narkotik timidır ama ne yazıkki jandarmanın şehir içine mudahale yetkisi yoktur şehir merkezlerine jandarmaya yetki verilse uyuşturucu diye birşey kalmaz

11
1
yanıtYanıtla
cakal:

yalan dan kendileri armıştır kardeşim polis zorduruma düşsündiye sonrada ver yaygarayı cok cakalsınız belkide oara başka yerden uyuşturucu kacırıyorlardır

6
5
yanıtYanıtla
bu halk kim uyuşturucu satıyor bilmekte:

poliste her ihbarda belediye binası basıyor ha tırık kafa? mhp ve ülkü ocaklarını bassınlar aradıkları orada

yanıt0
yanıt2
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title