Haberler

2 Hafta Önce Evlenen Hazal Kaya, Hamilelik İddialarını Yalanladı

Güncelleme:

Şubat ayının başında Ali Atay'la dünya evine giren Hazal Kaya, dün gittiği Baby Shower partisinde hamilelik iddialarını "Çok istiyoruz ama şu an bir şey yok" diyerek yalanladı.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, dün ikiz bebeklerine hamile olan yakın arkadaşı Sinem Uslu'nun düzenlediği Baby Shower partisine katıldı. Hakkında çıkan hamilelik haberlerine açıklık getiren oyuncu, "Şimdilik yok" dedi.

"ÇOK İSTİYORUZ AMA ŞU AN YOK"

6 Şubat'ta oyuncu ve yönetmen sevgilisi Ali Atay'la dünya evine giren Hazal Kaya'nın hamile olduğu iddia edildi. Dün katıldığı partide çıkan haberlere gülerek cevap veren Kaya, "Darısı başımıza, çok istiyoruz ama şu an öyle bir şey yok" dedi.

Hazal Kaya, Hamilelik İddialarını Yalanladı

"GERÇEK HAYATI AŞK-I MEMNU ZANNEDİYORLAR"

Evliliğiyle ilgili gelen sorulara evli olmak dışında değişen bir durum olmadığını söyleyen sanatçı, Beren Saat'in düğüne çağrılmadığı iddiasına da açıklık getirdi. Hazal Kaya "Öyle bir şey yok. Gerçek hayatı Aşk-ı Memnu sanıyorlar galiba. Hiçbirimiz öyle entrikalarla uğraşan insanlar değiliz" cevabını verdi.

2 Hafta Önce Evlenen Hazal Kaya, Hamilelik İddialarını Yalanladı

2 Hafta Önce Evlenen Hazal Kaya, Hamilelik İddialarını Yalanladı

2 Hafta Önce Evlenen Hazal Kaya, Hamilelik İddialarını Yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazal Kaya Ali Atay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

sıkı hayran:

ali abinin tabanca çalışmıyorsa yardımcı olabilirim ( insanlık namına)

6
58
yanıtYanıtla
bu toplum ya değişecek ya değişecek:

edepsiz

yanıt3
yanıt0
ellisekiz:

zamanında baban içinde böyle söylemiş olabilirler.

yanıt8
yanıt0
ESRA:

ALLAHIN ÖKÜZÜ

yanıt17
yanıt0
01:

yapın bari sizde kurtulun bizde kurtulalım

13
5
yanıtYanıtla
Ooooooooo:

Bu gezel kiza bu Adam?????????????

8
6
yanıtYanıtla
ali:

hamile kalırsan kal hazalcım. yani senin bilceğin iş. kalırsan analı babalı büyütsün deriz allah kalmazsan hayırlısı deriz. yani bence sıkıntı yok hertürlü

9
1
yanıtYanıtla
dogru:

gelinlik cok güzel cok yakismis Allah mesut bahtiyar etsin . neden olmasin istiyorlarsa bencede bir an evvel bebisleri olsun gencken tadini cikarsinlar bebek büyüdümü ne kadar güzel genc Anne ve Baba olmus olurlar.

7
3
yanıtYanıtla
Muto:

SIKI HAYRAN SENIN KIZ VEYA ANNEN ESIN YOKMU VARSA NE OLUR ACEBA

1
0
yanıtYanıtla
TT:

Boşuna Sevindik

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title