Haberler

Hazal Kaya, Ayşen Gruda'nın Ölümünü Unuttuğu Yönündeki İddialarına Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Hazal Kaya, usta sanatçı Ayşen Gruda'nın vefatını kendisine hayranlarının hatırlattığı yönündeki haberlere "Haddinizi aşmayın" diyerek sitem etti

Oyuncu Hazal Kaya'nın, Ayşen Gruda'nın vefatının sosyal medyada takipçileri tarafından hatırlatıldığı, bunun üzerine Ayşen Gruda ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştığı iddia edilmişti. Genç oyuncu hakkındaki iddialara sosyal medya hesabından sitem etti.

"HADDİNİZİ AŞMAYIN, TERBİYESİZLEŞMEYİN"

Bazı internet sitelerinde yayılan habere, Twitter hesabından tepki gösteren Kaya, 'Kimsenin hatırlatmasıyla, verdiği tepkiyle paylaşım yapacak biri değilim ki bu bir ustaya veda mesajı hayatımı sosyal medyada yaşamıyorum. Siz de bunu çok iyi biliyorsunuz. Benden kendinize, hele ki bu tarz bir içerikle haber çıkaramazsınız. Haddinizi aşmayın, terbiyesizleşmeyin' dedi. Kaya, daha sonra yaptığı bu açıklamayı sildi.

Hazal Kaya, Ayşen Gruda'nın Ölümünü Unuttuğu Yönündeki İddialarına Ateş Püskürdü

"ÇOK GÜLDÜK, ÇOK DERTLEŞTİK"

Hazal Kaya, usta oyuncu Ayşen Gruda'nın ölümünün ardından Instagram hesabından rol aldıkları diziden bir fotoğraf paylaşarak "Çok güldük birlikte, çok eğlendik, çok dertleştik, çok anladık birbirimizi öyle ki birbirimizin derdini dert edindik...çok şey öğrendim ondan, azıcık zamanda... Çok şanslı hissediyorum kendimi. İşine ve kendine duyduğu saygı, hayat enerjisi, kararlılığı, zekası, bilgi birikimi, duygusal derinliği ömrüm boyunca ilham olacak bana...seni çok seviyorum Ayşen abla...hoş çakal..." demişti.

Hazal Kaya, Ayşen Gruda'nın Ölümünü Unuttuğu Yönündeki İddialarına Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (13)

1.50 seni:

sen kimsin be

2
13
yanıtYanıtla
hakan:

sen neysen oda o

yanıt4
yanıt3
husokoc2002:

Daha Hoşça kal yazmayı beceremiyor. . .

0
10
yanıtYanıtla
TÜRK:

SEN DAHA CÜMLEYİ BİTİRMESİNİ BİL . ÜÇ NOKTA NEDEN VE NİÇİN KULLANIR ONU ÖĞREN .

yanıt4
yanıt0
dfdf:

SENDE Yanlış yazmışın

yanıt6
yanıt0
Devrim Deniz:

''HOŞÇAKAL'' kelimesi birleşik yazılır gerzek! insanlara gramer dersi vermeden önce kendi imla bilgilerini gözden geçirmeni öneririm. :D

yanıt1
yanıt0
Adımıyazmıyorum:

Susun küçük hanım kızıyor

1
4
yanıtYanıtla
GERÇEK VEFA:

Bu dünyada çok az insanda varmış.

3
0
yanıtYanıtla
SANANE ADIMDAN:

SALAK BUNLAR İŞLERİ GÜÇLERİ YOK

3
0
yanıtYanıtla
Kasap Ahmet:

Bu kız hakikaten güzel. İnsanın aklını alabilir, ne demiş ben anlamadım.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title