Haberler

Hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden oyuncu Tarık Ünlüoğlu için Artı Sahne Devlet Tiyatrosu'nda tören düzenleniyor. Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, tabuta sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Tarık Ünlüoğlu, geçtiğimiz ay akciğerinde meydana gelen problem nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir hastanede tedavi altına alınan ünlü oyuncu, 1 Ekim'de hayata gözlerini yumdu. Eşi için devlet tiyatrosunda düzenlenen törende ayakta durmakta güçlü çeken oyuncu Gülenay Kalkan gözyaşlarına boğuldu.

SANATÇI DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Ünlüoğlu için Mecidiyeköy Büyük Sahne – Artı Sahne'de tören düzenleniyor. Ünlüoğlu ile son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde birlikte rol aldığı Oktay Kaynarca, "Çok konduramadık rahatsızlığını. Mümkün olduğu kadar erteledik ama maalesef hastalığı yenemedi" dedi.

Törene katılan Melek Baykal ise gözyaşları içinde "Çok değerli bir arkadaşımızdı. Keyfimizi yitirdik, neşemizi yitirdik" şeklinde konuştu.

Hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu

TABUTA SARILARAK GÖZYAŞI DÖKTÜ

Taziyeleri kabul eden Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan ise herkese sarılarak gözyaşı döktü. Bir ara sahneye çıkan Kalkan, eşinin tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Kalkan'ın yakın dostları Selçuk Yöntem sakinleştirdi.

Hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu

Ünlüoğlu, Levent Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

"ÇOK KÜSTÜK ÇOK BARIŞTIK"

Sıra sıra sahneye çıkan ünlü isimlerden Selçuk Yöntem "Benim 47 yıllık dostum. Cenazelerde çok gülerdik.Çok küstük çok barıştık. Ben konuşma yaparken hüzünlenmeyeceğim demiştim ama. Can dostum Allah rahmet eylesin" dedi.

"30 yıllık dostumu kaybettim" diyen Mehmet Aslantuğ, "Her zaman aramızda olacak" şeklinde konuştu. Törende konuşan diğer ünlü isimler ise şunları söyledi:

MELEK BAYKAL

"Tarık'ı anlatmak o kadar zor ki. Hepimizin onunla çok özel anları var. Yıllar önce Ankara'dayız. Ben Zafer ile evliyim. sürekli kavga ediyoruz. Boşanmaya kalkıyoruz. İlk aklımıza gelen insan arık ve Selçuk. eve geliyorlar gardolapları söküyorlar kamyonlara yüklüyorlar. Gideceği yere yolluyorlar. 3 gün sonra tekrar arıyoruz 'Biz barıştık' diyoruz. Bu 2 arkadaş tekrar bu kez montaja geliyorlar. Bir gün 'Yeter lan' dedi. Canım arkadaşım seni iki kelimeye nasıl sığdıracağız ki?

Ölmeden 2 gün önce ziyaretine gittim. Bana dönüp dedi ki 'Melek! Saatin ne güzel ulan!' Ah canım arkadaşım uğurlar olsun."

Hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu

OYA BAŞAR

"Tarık orada yatan sen misin? Sen olduğuna inanamıyorum. O kadar iyi bir insandı ki, canımdı. Dostumdu. Çok küser çok barışırdı. 'Ben kinci değilim' derdi. 'Ben kinci değilim, kızarım geçer!' Bizim için hep yaşayacak."

TAMER KARADAĞLI

"Hepimizin başı sağ olsun. O beni şoförü olarak kullanırdı. Ben konservatuardayken. Tarık abi geldi. 'Sen gel, benim arabayı çek' dedi. 'Çizersen ödetirim' dedi. Ben arabayı çektim. Sonra bana 'yukarıdan baktım, güzel kullanıyorsun. Bundan sonra benim arabaları sen çekeceksin' dedi.

Okulda belki hocam olmadı ama benim hocamdı. Çocuklar Duymasın'da onu taklit ediyordum. 'Ana'yı ondan aldım. Bana çok şey kattı. Eminim bir çok insana çok şey katmıştır. 30 küsür yıldır tanıyorum. Bu kadar koyacağını tahmin etmemiştim. Mekanı cennet olsun. İnşallah biz gittiğimizde arkamızdan Tarık Abi gibi güzel konuşulur. Adamın gidişi bile klas oldu."

Hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu

ZAFER ALGÖZ

"Tarık Abi bulunduğu yere enerji veren bir adamdı. Ani seyahat kararları alırdı. Sabah karşı 3'te beni arardı. 'Zafer hazırlan gidiyoruz', 'Nereye gidiyoruz', 'Fransa'ya'... Çok komik küser, çok güzel barışırdı. Bir gün Türkiye'de 3 aktör tanırım dedi. 'Biri Cüneyt Arkın, biri Müşfik Hoca, diğeri ben!' dedi.

"Abi ben ilk 10'a girer miyim" dedim, 'Haluk ile zaman zaman yer değiştiriyorsun' dedi. Tarık abi müthiş adamdı. bizim arkadaşımızdı, kardeşinizdi. Ben ona "Reşat Tarık" derdim. Canım benim! kurban olurum! O Gülenay'ın her şeyiydi. Bizim de her şeyimizdi..."

Hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu

"GÜLE GÜLE SEVGİLİM"

Usta oyuncunun eşi Gülenay Kalkan gazeteye verdiği ilanla eşine "Acı kaybım Tarık'ım, can yoldaşım, bir masal yaşadım seninle... Tadı kaldı dilimde... Güle güle sevgilim." diyerek veda etmişti.

Hayatını kaybeden Tarık Ünlüoğlu'nun eşi Gülenay Kalkan, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (16)

aaaa:

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI AMA SAVCI OLDU AHAUHAUSHJHSJAJA

0
43
yanıtYanıtla
Yunus Yalmancı:

Yaşattığın güzel ve keyifli dakikalar için sana ne kadar teşekkür etsek azdır.Mekanın Cennet Olsun Hepimizin Başı Sağolsun

35
3
yanıtYanıtla
misafir:

Her nefis ölümü tadacaktır. . .

10
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

haddsizz repliğini hiç unutmayacağım bu hastalık hadsizlik yapıp seni de neslican tay gibi zamansız aldı. allahtan rahmet dilerim. kederli ailene ve sevenlerine sabırlar olsun. ışıklarda ol

5
8
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN CVP.:

Ahmak !! Allah dilediğini dilediği zaman alır bir insanın bu dünyada nasibi bittiği an ne bir dk önce nede bir dk sonraya kalmaz aldığı nefes sayılıdır sen kimsinde Allah''ın aldığı cana''''Zamansız gitti'''' diyebiliyorsun?Sen yanlızca Döl israfı olan bir zavallısın, çirkef mahlükat.

yanıt4
yanıt6
ahmet.:

CHP''nin dinsiz imansız tayfası yine burda olduğunu göstermiş Allah kimi ne zaman alacağını size soracaktı değilmi ?

yanıt3
yanıt10
ADINI YAZIN CEVAP 2:

Zaman ne zaman? Ne zaman ölsün istersin? Her cenaze de boş konuşmalar. Yok zamansız gitti. Yok gidişi bile klastı. Böyle bir insan yoktu. Çok iyiydi. Hastalığa hadsiz diyenler var. Boş yapmayı seviyorsunuz ne diyeyim. . .

yanıt4
yanıt1
ALLAH AKIL VERSİN:

''AHMET'' ve ''ADINIZI YAZIN CVP'' gerçekten insan mısınız siz? Kalp yerine taşıyorsunuz çok merak ediyorum. Şuradan yazılandan karşınızdakinin ne dinsizliğini bırakmışsınız ne imansızlığını. Tövbe haşa Allah mısınız siz? İyice sapıttınız ya artık. Bu mu müslümanlık? Değil arkadaşım müslümansan o diline hakim olacak ve karşındakinin günahını almayacaksın. Eğer gerçekten inanıyorsan kul hakkına girme, bilip bilmeden konuşma.

yanıt5
yanıt3
SARISIN REKLAM KOKAN ABLAM:

ADAMIN TABUTU KARSINDA SEN CAKMA SARI SACLA MESGULSUN SiMDi HAYAT SANA GüZEL MERHUMUN PARACIKLARINI CEK YE YE BiTMEZ

1
10
yanıtYanıtla
misafir:

allah rahmet eylesin

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title