Haberler

Hayatını Kaybeden Ayşen Gruda, Sitem Etmişti: Telif Haklarını Alamıyoruz

Güncelleme:

74 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ayşen Gruda telif hakları konusunda sitem etmişti. Gruda, "Telif hakkımı istiyorum. Evimin borcunu ödeyemiyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Türk sinemasının usta ismi Ayşen Gruda, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gruda, telif haklarını alamadığı için katıldığı bir televizyon programında, sitem dolu açıklamalarda bulunmuştu.

Hayatını Kaybeden Ayşen Gruda, Sitem Etmişti: Telif Haklarını Alamıyoruz

"HAKKIMI İSTİYORUM" DEMİŞTİ

Tosun Paşa, Gırgıriye, Çiçek Abbas ve Hababam Sınıfı gibi Türk Sineması'nın unutulmaz filmlerinde rol alan usta sanatçı; "Telif hakkımı istiyorum. Evimin borcunu ödeyemiyorum. Bunun dünyada çok örneği var ben de hakkım olan telifi istiyorum"dedi.

Hayatını Kaybeden Ayşen Gruda, Sitem Etmişti: Telif Haklarını Alamıyoruz

"VİCDAN NEREYE SAKLANDI BİLMİYORUM"

Ayşen Gruda, usta oyuncu Münir Özkul'un vefatından sonra, "Böyle bir serzenişi var mıydı?" şeklindeki soruya ise "Vardı. Hepimizin vardı. Halk bunu bilmiyor. Zannediyorlar ki, oynadıkça para alıyoruz. Ayıp denen bir şey var. Türkiye'de ayıp mayıp, vicdan... Nereye saklandı bilmiyorum..." diye yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500

Yorumlar (30)

Müftü Dede:

Artistler Yaşam Tarzlarını Sorgulamaları Şarttır,,Aksitaktirde Bizden Dua Beklemesinler.

6
16
yanıtYanıtla
Angaralı:

Sen uzak dur yeter duani kendine sakla hayir gelmez duandan

yanıt2
yanıt1
adanakebab:

ÖBÜR TARAFTA PARA DEĞİL İMAN LAZIM ODA SENDEN YOK

4
12
yanıtYanıtla
Hilal:

biz kimizki birinin imanını sorgulayalım yada yargılayalım. . Allahla kul arasına kimse giremez. . aradaki diyaloguda kimse bilemez. . Allah hepimizi affetsın. . hayırla diğer tarafa gitmeyi nasip etsin

yanıt5
yanıt0
imanlı:

nerden biliyorsun imanmatik mi var elinde ?

yanıt5
yanıt0
Üstü_Kalsın:

Allah rahmet eylesin.yeriniz hiç dolmuyor aptal bir nesil yetişiyor sanatçı yok denecek kadar az hiç unutulmayacaksın

11
1
yanıtYanıtla
...:

yabancılar bu işi nasıl çözmişlerse bizimkilerde öyle yapsaymış kimin ne hakkı varsa versinler . . .

11
0
yanıtYanıtla
yörük:

öbür tarafta alır parasını artık

1
9
yanıtYanıtla
KARA MELEK:

ALLAH Rahmet Eylesin Çok Üzüldüm ;((

7
2
yanıtYanıtla
SİNYOR:

O EVİ TELİF PARALARI GELECEK DİYE Mİ O PARALARI ALIRIM DİYE GÜVENEREK Mİ ALMIŞTIN. ZAMANINDA YAPTIN FİLMİ PARASINI ALDIN SONRA AAA TELİF DİYE BAŞVURAYIM ALABİLİRSEM ALAYIM OLDU

0
8
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title