Haberler

Hasan Hakanoğlu Biyografisi

Hasan Hakanoğlu

Hasan Hakanoğlu Kimdir ?

Hasan Hakanoğlu, 1981 yılında Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı.Vatani görevinin ardından önce Antalya sonrasında ise Rusya'nın Moskova şehirlerinin Türk inşaat firmalarında şantiye şefliği görevini icra etmiştir.

2007 yılının Ağustos ayında Yozgat İl Özel İdaresi'nde inşaat mühendisi olarak çalıştı. Yerköy ilçesinde kendisine ait inşaat mühendisliği bürosu açmıştır. Halen Çiçekdağı ve Yerköy ilçelerinde inşaat faaliyetlerini sürdüren Haşan Hakanoğlu, bu ilçelerde hizmet veren çok sayıda dernek ve sivil toplum kuruluşlarında da yer almaktadır.

Daha sonra 2010 yılında Ak Parti Genel Merkezi tarafından Ak Parti Çiçekdağı İlçe Başkanlığına görevlendirilmiş olup, 2012 yılında Ak Parti 4.olağan Kongresinde yeniden ilçe başkanı seçilmiştir. 2014 yılında yapılan Ak Parti 5.olağan Kongresi'nde yeniden Çiçekdağı İlçe Başkanı seçilmiştir.

2015-2016 yıllarında İmam Hatip Okulları Çiçekdağı İlçe Koordinatörlüğü görevinde bulunmuştur. 2017 yılında Ak Parti Çiçekdağı 6.olağan Kongresi'nde yeniden Çiçekdağı İlçe Başkanı seçilmiştir.

Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Hasan Hakanoğlu, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı oldu.

title