Haberler

Hande Erçel'in Ablası, Annesinin Ölümünden Sonra İlk Kez Fotoğraf Yayınladı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetti. Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, annesinin ölümünden sonra ilk kez sosyal medya hesabından fotoğraf yayınladı.

Şu sıralar Halka dizisi ile ekranlara gelen oyuncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetti. Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel annesinin ölümünden sonra ilk kez sosyal medya hesabından fotoğraf yayınladı.

Hande Erçel'in Ablası, Annesinin Ölümünden Sonra İlk Kez Fotoğraf Yayınladı

"YÜREKLERİ SIZLATTI"

Kanser hastalığından dolayı bir süre hastanede tedavi gören Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel,geçtiğimiz aylarda hayatını kaybetti. Oyuncu daha sonra ekibin de desteği ile sete döndü. Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel de o zamandan beri Instagram'da paylaşım yapmıyordu. Acısıyla başa çıkmaya çalışan Gamze Erçel, Instagram'dan bu fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta Gamze, Hande ve Aylin Erçel'in bulunduğu bir fotoğrafın olması ise yürekleri sızlattı.

Hande Erçel'in Ablası, Annesinin Ölümünden Sonra İlk Kez Fotoğraf Yayınladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Dünür:

hiç ders alıp tövbe etmişe benzemiyor.eski hamam eski tas gibi bir hali var hande’nin.

7
4
yanıtYanıtla
Bingül Teyze:

Çok Dogru Söylüyorsun Dünür.

yanıt5
yanıt1
CELALI:

ne yapmasini bekliyodun cahil comar, ulan aldiginiz nefes size yazik lan utanmiyosun be !!

yanıt5
yanıt4
ağnemordale:

ölen öldü. bir sonraki ölüme kadar çalsın sazlar oynasın magazin. . .

5
5
yanıtYanıtla
46:

Basın sagolsun yalan dunya

1
1
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

allah rahmet eylesin toprağı ve mekanı cennet olsun. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Simdiki nesillerden ne beklersinki

0
0
yanıtYanıtla
atanın kızı:

Bu fotoğraftan ne çıkarmış olabilirsin ki kalpsiz

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title