Haberler

Hande Erçel, annesiyle ilgili duygusal mesajıyla yürek sızlattı!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz Ocak ayında annesi Aylin Erçel'i kaybetmişti. Erçel, Instagram hesabından annesiyle ilgili duygusal bir mesaj yayınlayarak, "Hayatı senin gibi yaşamaya başlamak dönüşümüm oldu. Öyle sınırsız, sevgiyle kucaklayarak. Sınırlarımı zorlayıp deneyimleme cesaretini senden öğrendim." dedi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz Ocak ayında annesi Aylin Erçel'i kaybetmişti. Erçel, Instagram hesabından annesiyle ilgili duygusal bir paylaşım gerçekleştirdi.

Hande Erçel, annesiyle ilgili duygusal mesajıyla yürek sızlattı!

"SONSUZLUK DENİZİNDE YÜZERKEN EŞLİK EDİYORUM"

Hande Erçel'in duygusal paylaşımı kısa sürede 900 binden fazla beğeni aldı. Ünlü oyuncu paylaşımında "Hayatı senin gibi yaşamaya başlamak dönüşümüm oldu. Öyle sınırsız, sevgiyle kucaklayarak. Sınırlarımı zorlayıp deneyimleme cesaretini senden öğrendim. Kazançlarıma şükrediyorum, seni öğreniyorum, yaşamamı istediğin hayatı yaşıyorum. Birlikte yapmayı hayal ettiğimiz ne kaldıysa geriye, sen sonsuzluk denizinde yüzerken ben de sana buradan eşlik ediyorum.. Ruhundan bir parça olarak bu evren de olabildiğim kadar varım annecim.. Mehmet'ten bize özel bu fotoğraf teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Hande Erçel, annesiyle ilgili duygusal mesajıyla yürek sızlattı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Erçel Instagram Haberler

500

Yorumlar (27)

Reis:

Gelde böyle evlattan dua bekle cümlelerinde allahın ismi bile geçmiyor

8
8
yanıtYanıtla
REİSSSSS:

ALLAH büyük yazılır önce öğren sonra eleştir. .

yanıt13
yanıt11
ZAVALLIU:

BİR SENİN ANNEN VAR SANKİ. . . YETİM O KADAR İNSAN VARKİ SENİN GİBİ REKLAMINI YAPMIYOR. DUYGU İNSANIN İÇİNDE YAŞAR İNTERNETTE ŞOV YAPILMAZ. . . . REKLAM REKLAM REKLAM. . .

3
12
yanıtYanıtla
KIZGIN:

Senin gibi evlat düşman başına aman ALLAH

5
10
yanıtYanıtla
karadereli:

beğeni almak isterken insanların dutgularını kullanıyorsan yuh yok içimden geldi diyorsan allahu tela edep haya yerlerini namus ve iffetine saygılı insanları affederse cennete yoksa cehennem denizinde yüzecek allah hayırlı şekilde bu dünyadan göçmeyi nasip etsin

3
7
yanıtYanıtla
:

ALLAH büyük önce öğren sığır

yanıt6
yanıt1
BEYAZDERELİİİİ:

SEN BİR BE ZATEN ETRAF GERGİN SALAK.

yanıt0
yanıt1
:

ALLAH büyük yazılır kaç keredir söyledik.

yanıt4
yanıt0
Bayburtlu:

Annenin ruhunu rahat olmasını istiyorsan onu dualarinla hayırlı yasantinla fatihalar ile hayır hasenat ile yad et...

9
0
yanıtYanıtla
CANPOLATTTT:

ne biliyorsun okumadığını müneccim misin nesin. bir rahmet versen keşke.

yanıt3
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title