Haberler

Hamilelik kilolarıyla gündeme gelen Fahriye Evcen'in bornozlu fotoğrafına beğeni yağdı

Güncelleme:

Geçtiğimiz Nisan ayında ilk bebeği Karan'ı kucağına alan ve hamilelik kilolarından dolayı eleştirilen Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından bornozla pozunu paylaşarak "Öpücükler" notunu düştü. Evcen'in paylaşımı kısa sürede yaklaşık 500 bin beğeni aldı.

29 Haziran 2017'de görkemli bir düğünle kendisi gibi oyuncu Burak Özçivit ile dünya evine giren Fahriye Evcen, geçtiğimiz Nisan ayında ilk bebeğini kucağına aldı. Doğum sonrası kilolarını veremediği için eleştirilen odağında olan Evcen, bugün Instagram hesabından fotoğrafını paylaştı.

MAKYAJSIZ POZ VERDİ

Doğum kiloları yüzünden eleştirilere maruz kalan güzel oyuncu Fahriye Evcen, kendisini eleştirenleri paylaştığı makyajsız pozuyla gönderme yaptı. Fahriye Evcen yaptığı son paylaşımda İngilizce olarak 'Öpücükler' yazdı ve bir dudak emojisi paylaştı. Fahriye Evcen'in bornozlu ve doğal hali ise takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Hamilelik kilolarıyla gündeme gelen Fahriye Evcen'in bornozlu fotoğrafına beğeni yağdı

BEĞENİ YAĞDI

Evcen'in paylaşımına Ebru Akel ve Sevim Emre'den güzel yorumlar geldi. Güzel oyuncunun paylaştığı fotoğraf kısa sürede yaklaşık 500 bin beğeniye ulaştı.

Hamilelik kilolarıyla gündeme gelen Fahriye Evcen'in bornozlu fotoğrafına beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahriye Evcen Haberler

500

Yorumlar (20)

DOĞRU:

Birbirine yakışan bir çift .tabi bilemeyiz dışardan fahriye yi ama hanim hanımcık duru bir bayan.Burak ta efendi çocuk .e birde bebekle taclandirdilar evliliklerini ... Rabbim mesut etsin .kimse de yok kilo almis falanmis flanmis konuşmasın.

54
7
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Dogru kardes dogru dedin kadincagizin karninda bir bebek var o bebek büyüyecek ve kadinin karni sisecek gayet normal bu ama seni elestirenler neyi anlamiyor anlamis degilim egitimsizdir o kisiler veya neyaptiklarini bilmiyorlar

yanıt3
yanıt2
xxx:

doğal hali yazıyor ama dudağında ruj var. . .

27
0
yanıtYanıtla
Kürşat:

Kiloluyken de sevimli kadın. İşte insanın içi güzel olunca.

19
6
yanıtYanıtla
patoz:

ben de peştemalli fotoğraf paylaştım kimse beğenmedi.

18
7
yanıtYanıtla
dilek:

yeter yaa yeter fahriye fahriye fahriye yokmu başka işiniz gücücnüz,dönün bakın bi dünyada neler oluyor.

19
1
yanıtYanıtla
SENAY ARPACI:

Hepimiz dogumda kilo airiz gayet dogal bende 12 kilo almistim sonra yavas yavas veriliyor Fahriye evcanin kilo al güzel bir anne bimasi herkadin gibi gayet dogal oda yavas yavas vericektir elestirenlerede yaziklar olsun cok ayip yapmislar fahriye evcen zaten dogal güzel bir kadin ve bir anne tebrikler edrim bebeklerini güle güle büyütsünler

15
2
yanıtYanıtla
suratım:

ne makyajsızı ya oynama yapmış

11
2
yanıtYanıtla
Buğra:

bu ikisi de kendisini hollywood starı zannediyor. Çok kaldırdınız bunları

12
1
yanıtYanıtla
Deniz:

Neleri eksik. Onlardan çok daha iyiler

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title