Haberler

Halka Dizisi İzleyenlerine Kötü Haber! TRT1 Anlaşmayı İptal Etti

Güncelleme:

Kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Halka dizisi için izleyenleri üzen bir iddia ortaya atıldı.

YENİ SEZON ANLAŞMASI İPTAL EDİLDİ

TRT1'in birinci bölümü ile büyük ses getiren ve reyting listelerine üst sıradan giren yüksek bütçeli dizi Halka'yı bu sezon bitireceği iddia edildi. Medya kulislerinden sızan son bilgiye göre yeni sezon anlaşması iptal edildi.

Halka Dizisi İzleyenlerine Kötü Haber! TRT1 Anlaşmayı İptal Etti

GÜÇLÜ RAKİPLERİNE KARŞI KIRMIZI ALARM VERİLDİ

Geçtiğimiz Ocak ayında annesini kaybedenHande Erçel'in başarılı performans sergilediği Halka dizisi güçlü rakiplerine karşı kırmızı alarma verdi.

Halka Dizisi İzleyenlerine Kötü Haber! TRT1 Anlaşmayı İptal Etti

REYTİNG LİSTESİNDE GERİLERDE KALDI

Fox'un Kadın'ı, ATV'nin Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı ve TV 8'in Survivor'ı karşısında her hafta gerileyen dizi son yayınlanan bölümü ile reyting listesinde 16'ıncı sırada yer aldı.

Halka Dizisi İzleyenlerine Kötü Haber! TRT1 Anlaşmayı İptal Etti

HENÜZ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Dizinin bu sezon final yapacağı, yeni sezonda ekranda olmayacağı ise sosyal medyada çok konuşuldu. İddialar üzerine TRT'den ya da yapımcıdan resmi bir açıklama henüz gelmedi. Yine gelen son bilgilere göre dizinin kaderini önümüzdeki 3 bölüm belirleyecek.

Halka Dizisi İzleyenlerine Kötü Haber! TRT1 Anlaşmayı İptal Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Mümtaz Taylan Bora Füzesi Hande Erçel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (39)

ADANALI66:

Cok sacma ve TRT`ye yakismayan bir Dizi. . . .

13
13
yanıtYanıtla
#Yorumcu:

Hep tarih dizileri yapmak zorunda mı o kanal ?

yanıt2
yanıt2
ADANALI66:

Hayir. . . Elimi birakma ve Tek Yürek de Tarih Dizileri deyil Dümbük. Ama HALKA cok sacma sapan ve Piskoplarin dolu oldugu ve Mafyalari ve Silahlari ön planda olan bir Dizi. Millet olarak Beyniniz zaten lacka olmus böyle Dizileri az olan kismini da götürüyor. . .

yanıt1
yanıt2
GLTSRY:

ya arkadaş okadar boş dizi varken böyle kaliteli yapımların biraz arkasında durun ya

17
8
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Son zamanlarda yapılan en iyi Türk dizisi bence nedeni ise izleyicinin aklıyla dalga geçmeyip olayları gerçek akışıyla devam ettiren ve sürekli her bölümünde ters köşe yapan bir dizi cristhoper nolan filmleri izleyenler ne demek istediğimi anlayacaktır

15
10
yanıtYanıtla
Yılmaz:

HALKA GİBİ BİR DİZİYİ HİKAYEYİ İZLEMEYEN CİDDİ CİDDİ GİTSİN RECEP İVEDİK İZLESİN EZEL’DEN SONRA GELEN EN SAĞLAM YAPIM

12
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

güzel dizileri neden bitirirler anlamsız devam etmeli

12
11
yanıtYanıtla
Halka:

Piyasadaki birçok diziden çok daha kaliteli ama bizimkiler patronuna aşık olan fakir kiz dizilerinden bıkmadilar

11
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sevilen olsaydı yeni sezonda olurdu demek ki değil.

11
9
yanıtYanıtla
MELISA58:

GÜZEL DIZI FINAL YAPMAYIN YA

11
8
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title