Haberler

Hakkında Soruşturma Başlatılan Müjdat Gezen: Kimin Kaçacağını Biliyorum Ama Söylemem

Güncelleme:

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Müjdat Gezen, Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi'ne gelerek dördüncü imzasını attı. Çıkışta açıklamalarda bulunan Gezen, "Ben kimin kaçacağını biliyorum ama söylemem" dedi.

Katıldığı bir televizyon programında kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, bugün 4. imzasını atmak üzere karakola geldi.

Halk TV'de sarf ettiği sözler nedeniyle sanatçı Metin Akpınar'la birlikte hakkında soruşturma başlatılan ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Müjdat Gezen, Kadıköy Rıhtım Polis Merkezi'ne gelerek dördüncü imzasını attı.

Hakkında Soruşturma Başlatılan Müjdat Gezen: Kimin Kaçacağını Biliyorum ama Söylemem

İstanbul Barosuna kayıtlı bir grup avukat da Gezen'e destek vermek için karakola geldi. İmza attıktan sonra açıklamalarda bulunan Müjdat Gezen adli kontrol şartına yaptıkları itiraz hakkında şunları söyledi:

"EN SON KAÇACAK BENİM"

"İtiraz kabul edilmedi. Şimdi burada İstanbul Barosu'ndan arkadaşlar var. Bir insan niye imza verir, yurt dışına kaçmasın, delilleri karartmasın diye. Delil ellerinde zaten. Delilde suç yok. Öteki de yurt dışına kaçmak. Ben kimlerin kaçacağını biliyorum ama söylemem. En son kaçacak herhalde benim. Onun için söylenecek bir şey yok yani."

Hakkında Soruşturma Başlatılan Müjdat Gezen: Kimin Kaçacağını Biliyorum ama Söylemem

"SUÇUMUN NE OLDUĞU SÖYLENMİYOR"

"Bu konuda yasa çiğneniyor. Suçumun ne olduğu söylenmiyor. Suçu şöyle tarif ettiler en son. 'Eleştiri sınırlarını aşmak.' Eleştiri sınırını aşan bir kişi imza verir mi? Vermez. Hiçbir kanunda hiçbir yasada yok. Ama artık bu ülkede yasaların çiğnenmesi alışılagelmiş bir şey olduğu için, biz de geliyoruz imza veriyoruz. Ama bu böyle gitmez."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Metin Akpınar Müjdat Gezen Kadıköy Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (178)

Yusuf:

15 Temmuzda millet kaçanları da gördü kefen giyenleri de bunu sen ve senin gibiler gördü. Kudurmanız bu yüzden ;-))

457
405
yanıtYanıtla
02:

Gercek Darbe olsayidi yusuf yusuf dersin dalkavuk

yanıt4
yanıt14
Mümtaz:

Ayı oynatıcısı müjdat, at artık imzanı git bir an önce. .

377
288
yanıtYanıtla
ihsan:

imza veriyo diye bir üzüldük sormayın iyidir biraz ayakların açılır spor yaparsın

377
274
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Müjdat Gezene kim..? Hiç duymadım ne yer ne içer ne iş yapar..!

308
323
yanıtYanıtla
karacabey:

bir zamanlar bir film vardi sevimli bir ayicik bir takim hareketler ögrenmisti o hareketleri yapan o degerli ayicigin yaninda duran bi kisi insanlar o ayicigi alkislayinca bu da kendisi alkislaniyo zannetmis bir zavalli hatirlamamaniz ve bilmemeniz cok normal

yanıt10
yanıt2
ahmet:

karacabey evet ben onu alkıslıyordum senın aksine sen kımı alkıslamak istersen iste

yanıt1
yanıt1
AD soyad:

Hala tehditlar konusuyor

351
254
yanıtYanıtla
ercan:

bir zamanlar filimlerde oynadın diye seni her zaman hatırlayacak değiliz kırk yıl görmesek aklımıza gelmessin

142
98
yanıtYanıtla
Escobar el patron:

Adamsın adam

94
124
yanıtYanıtla
Tüm 178 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title