Haberler

Netflix, Muhafız Dizisinin 3 ve 4'üncü Sezonunun Çekileceğini Duyurdu

Güncelleme:

Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam'ın üstlendiği ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız'ın (The Protector) üçüncü ve dördüncü sezon onayı aldığını duyurdu.

Netflix, bugün ilk sezonu 14 Aralık 2018'de 190'dan fazla ülkede gösterime giren, başrolünü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği, oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur'un yer aldığı, yapımcılığını ise Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam'ın üstlendiği ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız'ın (The Protector) üçüncü ve dördüncü sezon onayı aldığını duyurdu.

3 VE 4'ÜNCÜ SEZON İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

İkinci sezonunda Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi başarılı isimlerin hikayeye renk katacağı fantastik drama türündeki dizi, hem Türkiye'de hem dünya çapında hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaştı. Şimdi ise çekimlerine önümüzdeki aylarda start verilecek olan 3. ve 4. sezonlar için hazırlıklara başlanıyor. Yeni sezonların 2020 yılında yayına girmesi planlanıyor.

Netflix, Muhafız Dizisinin 3 ve 4'üncü Sezonunun Çekileceğini Duyurdu

"2 SEZON DAHA ÇEKECEĞİMİZ İÇİN ÇOK HEYECANLIYIZ"

Dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerden gelen tepkilerden mutluluk duyduklarını dile getiren Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl "Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız. Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul'u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikayeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Netflix, Muhafız Dizisinin 3 ve 4'üncü Sezonunun Çekileceğini Duyurdu

Netflix, Muhafız Dizisinin 3 ve 4'üncü Sezonunun Çekileceğini Duyurdu

Netflix, Muhafız Dizisinin 3 ve 4'üncü Sezonunun Çekileceğini Duyurdu

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (17)

Deniz:

Çağatayın oyunculuk gerçekten çok vasat

3
4
yanıtYanıtla
Saygı:

Başarılı olmasını isterim. Sırf bu dizi için Netflix aldım, 5 bölüm izledim. Bana hitap etmedi, çok sıkıcı buldum. Zevk meselesi sonuçta...başarılar

5
0
yanıtYanıtla
Ön Yargı:

Arkadaşlar yerli bir yapım ilk kez bu alanda kendini gösteriyorken keşke biraz daha fazla destek olsanız. . .

4
0
yanıtYanıtla
corci:

dizi çok iyi olmasa da yurtdışındaki imajımızı düzeltebilme fırsatı vermesi nedeni ile destekliyorum. Umarım başarılı olurlar.

4
0
yanıtYanıtla
Bilim Adamı:

dürzülügün tanıtımı yasaklanmadıkça bu toplum aslaa düzelmez.

2
1
yanıtYanıtla
ali:

adını anlamadığımız filimleri seyretmiyoruz neymiş niftlikmiş ne anlama geliyor bize türkçe olacak gavurca değil kırk yıl seyretmesek aklımıza gelmez

0
2
yanıtYanıtla
Black:

Kanalın adı o. Ne diye çevirsinler. Orjinal adı neyse öyle olacak tabiki. Ayrıca çok kaliteli dizi ve filmler var. Üye ol. Pişman olmassın. Türk dizisi izlemiyorum artık. Yabancı diziler on numara. Adamlar yapıyor. Bizim Türk dizilerş hep benzer seneryolarla çekiliyor.

yanıt0
yanıt0
BİRİSİ:

Bu dizide çağatay Ulusoy la cinsel ilişkiye giren o kızın ismi neydi bilmiyorum ikisi de namussuz edepsizler. Bir de bu çağatay Ulusoy uyuşturucu kullanmak suçundan hapis cezası almamış mıydı. Niye dışarda bu

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok havalara girme kardeş ne güzeller geldi geçti yıllar çabuk geçiyor

0
1
yanıtYanıtla
yok artık:

dalga geçiyosunuz heralde?türkiyenin çekilmiş en berbat dizisi!

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title