Haberler

Hadise'ye 5 Milyon TL'lik Piyango Vurdu!

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının final yapmasının ardından reklam filmlerinde oynamaya başlayan güzel şarkıcı Hadise'nin, oynayacağı yeni reklam filminden 5 milyon TL kazanacağı ortaya çıktı.

Cesur fotoğraflarıyla adından söz ettiren güzel şarkıcı Hadise, şarkıları kadar reklamlarıyla da gündemden düşmüyor. Ünlü pop şarkıcısı Hadise yeni bir reklam anlaşması yaptı.

3,5 MİLYON TL'SİNİ PESİN ALDI

Hadise yaptığı reklam anlaşmasıyla gündeme oturdu. Pop yıldızı Hadise'nin bir içecek firmasıyla reklam anlaşması yaptığı ortaya çıktı. Hadise'nin oynayacağı reklamdan alacağı ücret de belli oldu. Bir içecek firmasıyla anlaşan Hadise'nin bu anlaşmadan yıllık 5 milyon TL kazanacağı öğrenildi. Hadise'nin bir yıllık anlaşmanın 3,5 milyon TL'sini peşin aldığı konuşuluyor.

Hadise'ye 5 Milyon TL'lik Piyango Vurdu!

"HADİSE KANDIRMA BİZİ"

Instagram hesabından Sevgililer Günü'ne özel bir paylaşım yapan Hadise, fotoğrafa, "Sevgililer gününü yalnız geçirince ben!" notunu eklemişti. Hadise'nin paylaşımına takipçileri de sessiz kalmamıştı. Hadise'nin bir takipçisi paylaşıma, "Biz yalnızlar olarak hepimiz bu haldeyiz Hadise'cim." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Hadise sevgilin olduğunu biliyoruz açıkla artık kandırma bizi." yorumunu yapmıştı.

Hadise'ye 5 Milyon TL'lik Piyango Vurdu!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (28)

Abaza:

Mis mis.Sıcacık çıtır Simit gibi.

84
2
yanıtYanıtla
Çotanak:

Giresun simidi gibi.

yanıt4
yanıt1
Tirci bilo:

GOCAMIA BU KARI

2
35
yanıtYanıtla
KAMYONCU RECO:

NE DİYON LA DEĞÜŞÜK

yanıt46
yanıt1
Çotanak:

Güzel karı.Çakıldak fındığı gibi.

11
7
yanıtYanıtla
Dürbünlü’nün Sekreteri:

hadise’yi tövbe edip dogru yola gelmeye davet ediyoruz.

15
3
yanıtYanıtla
EYLÜL:

Hmmm . O zaman yeni bir gerçek kürk alma vakti gelmiştir hadise hanımın. Gerçekten yazık günah yaa. . 10 20 saniyelik reklamlar için aldıkları paraya bak. . Bizde tanzim kuyruklarına devammm. ADALETİN BU MU DÜNYAAA :((

13
1
yanıtYanıtla
BAHAR:

KISKANMA. KISKANÇ KADIN

yanıt2
yanıt1
Pompaci:

Zaten memlekete 3_5 kisi parayi goturuyo

10
0
yanıtYanıtla
ahmet:

ne edep kalmış ne haya

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title