Haberler

Hadise, Takipçisinden Gelen Küfürlü Mesajı Instagram Hesabından İfşa Etti

Hadise, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı, son olarak kendisine gönderilen küfürlü mesajı ifşa etti.

Murat Boz'la Aslı Enver arasındaki soğukluğa sebep olarak gösterilen Hadise, kendisine gelen küfürlü mesaj sonrası çileden çıktı. Ünlü şarkıcı, "Yeter artık" diyerek takipçisinden gelen mesajı ifşa etti.

"SİZİN YERİNİZE UTANIYORUM"

Hadise "Yeter artık Aslı ve Murat arasına girme" diyerek kendisine küfürlü mesaj atan bir takipçisinin mesajını Instagram'ın hikaye bölümünde paylaşıp şunları yazdı:

"İsmini sakladım küçük kız. Eminim annen baban görse şu mesajını utanırlar. Son kez yazıyorum Murat benim canım arkadaşım, Aslı'mı da çok seviyorum. kendi kendinize hayaller kurup gruplar oluşturmayın çocuklar! Yeter! Kimseye kendimizi anlatmak zorunda değiliz ayrıca ama bu tarz mesajlar gördüğümde artık gerçekten ağzım açık okuyorum, şaşkınlıkla sizin yerinize utanıyorum!"

Hadise, Takipçisinden Gelen Küfürlü Mesajı Instagram Hesabında İfşa Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Enver Murat Boz Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Muro 1:

BU KARI SIYIRMIS ETRAFINDAKILERIN MUTLU OLMASINA HAZMEDEMIYOR INSAN BIR YERE KADAR PARAYLA MUTLULUK SANAR BAKARKI PARASI ONUN KADAR OLMAYAN INSANLAR DAHAMUTLU O ZQMAN BASLAR INCEDEN TISLAMAYA ZEHRINI KUSMAYA COK UZUCU MUS

8
18
yanıtYanıtla
atanın kızı:

Okuduğunu anlamamak ,cehalet buyrun muto 1 konuşuyor

yanıt0
yanıt0
ayla:

Bayani ozmek erkege yakismaz hadiseye kifirli mesaj atmiyalim bayan siz hayat olmaz

9
13
yanıtYanıtla
bengladeş:

bayanı üzmemk müzmek diyorsun ama saygım gerçekten sonsuzdur ama bayanların düşünce tarzı hiç mantıklı gelmiyor bana bayan ile erkek eşit olamaz ya konuyla ne alakası var şimdi hahahah yaşasın hadise :)

yanıt0
yanıt4
..:

arkadaş suriyeli

yanıt1
yanıt6
Hadise bırak şunları:

Kuaför lazım mı

8
4
yanıtYanıtla
ayla:

Erkekler alinmasinbutun nimet erkeklerde

8
3
yanıtYanıtla
Hahahaha:

Sarhoşmusun? sen ne diyon hacı

yanıt2
yanıt7
Dürbünlü:

ingiliz malı.

2
6
yanıtYanıtla
haha:

almanyanın malı

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title