Haberler

Tanınmış marka başvurusu reddedilen Hadise isyan etti: Benim ismim tanınıyor

Güncelleme:

Şarkıcı Hadise'nin Türk Patent ve Marka Kurumu'na yaptığı Tanınmış Marka başvurusu reddedildi. Ret kararı sonrası şaşkınlığa uğrayan Hadise, "Benim ismim tanınıyor" diyerek itirazda bulundu.

Geçtiğimiz sene dünyaca ünlü markalarla anılmak için Türk Patent ve Marka Kurumu'na Tanınmış Marka başvurusu yapan Hadise'nin talebi reddedildi.

"BENİM İSMİM TANINMIŞ BİR MARKA"

Milliyet'in haberine göre; Daha önce 'By Hadise' ve 'Hadise' markalarının isim tescilini, ayakkabıcılık sektörü, tekstil ve medya dahil birçok alanda yaptıran şarkıcıya, kuruldan ret kararı çıktı. Marka vekili aracılığıyla itirazda bulunan Hadise'nin, yakın çevresine, "Benim ismim tanınmış bir marka. Bunun tescil edilmemesini anlamıyorum" sözleriyle, serzenişte bulunduğu öğrenildi. Şarkıcı, Türkiye ve Belçika'da yapmış olduğu çalışmaları kurula göndererek, yeni kararın olumlu yönde çıkmasını bekliyor.

HADİSE KİMDİR?

Hadise, 22 Ekim 1985 yılında Belçika'da dünyaya geldi. Tam olarak adı Hadise Açıkgöz'dür ve aslen Sivaslıdır. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi alan Hadise, 2003 yılında Idool 2003 yarışmasına katıldıktan sonra albüm teklifi aldı. 2005'te yayımlanan ilk stüdyo albümü Sweat'te yer alan "Stir Me Up" şarkısıyla Belçika'da ve Türkiye'de tanınmaya başladı, ardından kariyerini Türkiye'de devam ettirmeye başladı.

Hadise'nin tanınmış marka başvurusu reddedildi

2008'de ikinci stüdyo albümü Hadise'yi yayımladı. İngilizce ve Türkçe şarkılardan oluşan albümde yer alan "Deli Oğlan" şarkısı Türkiye'de hit oldu. Sonraki yıl Türkiye'yi 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Düm Tek Tek" ile temsil ederek dördüncü oldu. Aynı yıl Fast Life ve Kahraman albümlerini satışa sundu. Kahraman'ın çıkış şarkısı "Evlenmeliyiz" ile tekrar listelerde yer aldı. 2011'de beşinci stüdyo albümü Aşk Kaç Beden Giyer?'i yayımladı. Albümdeki "Superman", "Aşk Kaç Beden Giyer?" ve "Mesajımı Almıştır O" şarkılarına klip çekti. 2014'te Tavsiye ve 2017'de Şampiyon albümlerini piyasaya sürdü. Hadise, biri Altın Kelebek ve üçü de TMF Ödülü olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Milliyet Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (49)

Avni:

deren taluda olur

40
1
yanıtYanıtla
Avni:

zeynep alkan haberi varmıdir

35
1
yanıtYanıtla
Neslihan:

Kendini beyonce saniyor hic gülesim yoktu ????????

27
8
yanıtYanıtla
Sivaslı:

yoook gayet hadise zannediyor kendini ülkedeki ve dünyaca meşhur ülkemizide Erovizyon da temsil ettiydi herkes fiziğine ve endamına hayran sen gül

yanıt4
yanıt13
Vatan:

Sivasli bunda ne endam var anlamadim makyajsız tam bir çirkin ördek yavrusu. Kafasina tokmak vursam iki kilo makyaj düser suratindan

yanıt12
yanıt1
fasülye avcısı:

kendini Hadise zannediyor gülecek ne var anlayamadık? nerden de buldunuz beyons meyons illa muhalefet olup maydanozluk yapacaksınız ya çok normal, , kapasite meselesi kedi erişemediği ciğere hep mundar dermiş

yanıt2
yanıt13
Balçovalı:

Ağasarın balı türküsünü istiyorum.Ağasarlı Ayşegüle gelsin.Ayşegül 34 günden bu yana yoksun.Özledim seni.

31
2
yanıtYanıtla
Asiye:

Ayşegül evli Balçovalı.

yanıt7
yanıt0
avni:

balçovalı imkansız aşklara yelken açma dostum.sen demiyormuydun bu aşkın sonu yok diye:)))

yanıt22
yanıt0
Hakan:

İnsan isminin patenti mi olur. İyi ben de Hakan isminin hakkını alayım

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title