Haberler

Hadise'nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler'in gençlik fotoğrafı olay oldu

Güncelleme:

Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise'yle aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşen iş insanı Mehmet Dinçerler'in gençlik yıllarında çekilmiş fotoğrafı, sosyal medyada olay oldu.

Ünlü şarkıcı Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılmasının ardından Bodrum'da iş insanı Mehmet Dinçerler ile samimi şekilde görüntülendi. İkilinin yakınlaştığı anlar, magazin gündemine bomba gibi düşerken, yakın bir arkadaşına dert yanan Hadise'nin açıklamaları dikkat çekti.

"KAAN BENİ ÇOK YORDU"

Kaan Yıldırım'la olan ilişkisinin kendisini yorduğunu ve Mehmet Dinçerler'e ilk görüşte aşık olduğunu belirten Hadise, 'Kaan beni çok yordu. Savaştan çıkmış gibiydim. Daha önce bitirmek istedim, 'toparlayalım' diye yalvardı. Her şeyime karışıyordu; işime, fotoğraflarıma. 'Ailem ilişkinin basında çıkmasını istemiyor.' diyordu. Mesaj atıp bitirdim. Kendisine tahammülüm kalmadığını belirttim. Mehmet ise ilk bakışta aşk oldu" dedi.

Hadise'nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler'in gençlik fotoğrafı olay oldu

BEĞENİ VE TAKİPÇİ SAYISI ARTTI

Hadise'nin yanı sıra Mehmet Dinçerler tarafından da olumlu gelişmeler yaşandı. Şarkıcı ile aşk yaşamaya başlayan Mehmet Dinçerler, Instagram'da takipçi ve beğeni sayısını kısa sürede katladı.

Hadise'nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler'in gençlik fotoğrafı olay oldu

40 BİN TAKİPÇİ KAZANDI

Hadise ile aşk yaşamaya başlamadan önce Instagram'da 70 bin civarında takipçisi bulunan Mehmet Dinçerler, adının sosyal medyada hızla yayılmasının ardından Instagram'da 110 bin takipçiye ulaştı.

Hadise ile birlikte olan Dinçerler'in Instagram'da aldığı beğeniler de 2 kat arttı.

Hadise'nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler'in gençlik fotoğrafı olay oldu

GENÇLİĞİNDE ÇEKİLEN FOTOĞRAFI OLAY OLDU

Adının Hadise ile birlikte anılmasıyla popülerliği artan Mehmet Dinçerler'in gençlik yıllarına ait fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu.

Dinçerler'in eski halini görenler 'evrim geçirmiş sanki' yorumunu yaptı.

İşte Mehmet Dinçerler'in geçirdiği değişime ilişkin fotoğraflar:

Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'in eski hali şoke etti!

Hadise'nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler'in gençlik fotoğrafı olay oldu

Hadise'nin yeni sevgilisi Mehmet Dinçerler'in gençlik fotoğrafı olay oldu

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title