Haberler

Güzel Oyuncu Mine Tugay, Estetik Harikası Çıktı

Güncelleme:

Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen ünlü oyuncu Mine Tugay'ın, estetik yaptırmadan önceki fotoğrafları takipçilerinin ağzını açık bıraktı.

Aliye dizisinde adını duyuran ve Star TV'de yayınlanan Medcezir dizisiyle milyonlarca hayran kitlesine ulaşmayı başaran güzel oyuncu Mine Tugay'ın estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı.

Güzel Oyuncu Mine Tugay, Estetik Harikası Çıktı

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları yüz binlerce beğeni alan Mine Tugay'ın, oyunculuğundan ziyade güzelliğine hayran olan kişiler bulunuyor. Zarif duruşu, kusursuz fiziği ve kibar yüz hatlarıyla kadın - erkek demeden herkesin beğenisini kazanan Tugay, estetiksiz görüntüsüyle herkesi şaşırtmayı başardı. Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu fotoğraf, Mine Tugay'ın takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Zamanında, "Bir insan estetiksiz de bu kadar güzel olabiliyormuş" yorumları yapılan Tugay'ın takipçileri, "Ben bu kadını doğal sanıyordum, hayal kırıklığına uğradım" şeklinde yorumlar yaptı.

Güzel Oyuncu Mine Tugay, Estetik Harikası Çıktı

Güzel Oyuncu Mine Tugay, Estetik Harikası Çıktı

Güzel Oyuncu Mine Tugay, Estetik Harikası Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mine Tugay Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

Doktorlar hayatını kurtarmış:

Eski haliyle bu meslekte barınamaz aç kalırdı

21
0
yanıtYanıtla
tadilat değil:

Yüz kemiklerini komple kırıp yeniden kaynatmışlar

20
1
yanıtYanıtla
Meed:

Kimi estetik yaptırır troya benzer, kimi böyle estetik yaptırır prensese benzer böyle olacaksa estetik varsın hepsi yaptırsın.

16
0
yanıtYanıtla
Gül:

Gelecekte insanlar normal yüzlü olara dislanacaklar cünkü yapay yüzler toplumun cogunlugu olacaktir. Bu ahir zaman insanlarinin son dönemi olacaktir.

9
2
yanıtYanıtla
ADINIZ KİM:

valla abi ben bilmem doktorunu tebrik eder görüntüye bakarım. iyi iş çıkarmış.

10
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ÖYLE YADA BÖYLE GÜZEL İŞTE, BANA ESTETİK YAPSANIZ NE OLACAK DEMEKKİ KADININ KUMAŞI GÜZEL Kİ ELBİSE GÜZEL OLMUŞ. TELİSTEN FRAK YAPSAN OLURMU?

8
1
yanıtYanıtla
Ö.Ylmz:

Konu komşu bile botox günü düzenlerken, sokakta hokka burunlu olmayan sapsadece vatandaş bile kalmamışken, halâ estetik mi kritik ediliyor, hem de flaş flaş diye?!

9
0
yanıtYanıtla
AAAA:

bu zamana kadar farketmiş miyiz hayır :))) ee o zaman güzel iş çıkarmışlar. estetik yaptırıp güzel olamayanlar oturup ağlamalı bence

9
0
yanıtYanıtla
misafir:

sonuçta güzel mi?

8
1
yanıtYanıtla
.:

TV DE GÖRDÜKLERİNİZİ GEÇİN ZATEN . HERHANGİ BİR YERDE CAFEDE AVM DE TATİL YERLERİNDE GÖRDÜĞÜNÜZ GÜZEL KADINLARIN YÜZDE 98 İ ESTETİKLİDİR . KİMİSİ 3 KİMİSİ 5 BAZILARI 10 KERE ESTETİK YAPTIRMIŞTIR . O KADAR OPERASYONU DÜNYANIN EN ÇİRKİN İNSANI BİLE GEÇİRSE O DA GÜZELLİK KRALİÇESİ OLUR .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title