Haberler

Güngören'de kahvehane önünde silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

Güncelleme:

Güngören'de bir kahvehanenin önünde bulunan bir grup ile motosikletli kişiler arasında çıkan çatışmada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Güngören'de bir kahvehanenin önünde bulunan bir grup ile motosikletli kişilerle arasında silahlı çatışma çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan çatışmada bir kişi ölürken iki kişi ise yaralandı.

Olay, Abdi İpekçi Caddesi'nde bulunan bir kahvehanenin önünde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, motosikletle kıraathane önüne gelen kişiler, burada bekleyen bir gruba ateş açtı. Kıraathane önündeki grubun da motosikletli saldırganlara karşı ateş açması sonucu olay çatışmaya dönüşürken, çok sayıda silah sesi duyuldu.

Güngören'de kahvehane önünde silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

BİR ÖLÜ, 2 YARALI

Çatışmada Gökhan Osman, Osman S. ve Güney B. yaralandı. Çatışmanın bildirilmesinin ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri ve asayiş ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan Gökhan Osman ve Güney B., Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Osman S., ise Bağcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Gökhan Osman tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Asayiş ve Olay Yeri İnceleme ekipleri ise söz konusu kıraathane ve çevresinde geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Güngören'de kahvehane önünde silahlı çatışma: 1 ölü, 2 yaralı

KAHVEHANE İŞLETMECİSİ OLAYI ANLATTI

Kurşunların isabet ettiği kahvehanenin sahibi Adnan Şimşek, "Kahvede arkadaşlar oturuyordu. Önünde, burada da bir topluluk vardı. Bir kişi geldi, sıkmaya başladı. O sırada seken kurşunlar arkadaşımız Osman Saral'ın tam karnına geldi. Ateş edip vurulan çocuğu alıp hastaneye kaldırdılar. Yaralılardan ikisi kahvehanede oturan arkadaşlarımızdı, diğeri de olayların içinde olan birisiydi. Mermi içeride otururken isabet etti arkadaşlarımıza. Biz yere yattık. Diğerleri motosikletle kaçtı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

vatandaş:

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ bu hale getirenin ALLAH belasını versin

12
1
yanıtYanıtla
BABA ZÜLKÜF:

Ekmek davasıdır.

2
8
yanıtYanıtla
İlahi Ses:

Satanistler dünyayı ele geçiriyor.

3
4
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bildiğim kadarıyla bu ölenlerden biri güngörende ikizler diye bilinenlerden biriydi,her türlü dalga dümen vardı bunlarda uyuşturucu vesaire,ayrıca bide gs tribününde söz sahibiydiler su testisi su yolunda anlayacağınız

4
0
yanıtYanıtla
bu gidişat iyi değil abey:

seni vuririm ha bam bam bam türkiyede insan hayatı iste bu kadarmış

3
0
yanıtYanıtla
liseli cenk:

Silah temin etmek kolay mı?

3
0
yanıtYanıtla
Suriyalı:

Lazım mı aabey ?

yanıt3
yanıt2
Adam:

Savaşacak kadar bile bulursun yeni türkiyede artık çok kolay.

yanıt1
yanıt0
Gök:

Türkiye çağ geriledi geriye gidiyor ama kimsenin umrunda değil.

1
1
yanıtYanıtla
Aydın:

Eeee işte herşey adanada değil yani her taraf pislikle doldu.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title