Haberler

Yılanı vurmak isterken yanlışlıkla hamile karısını öldüren adam serbest bırakıldı

Güncelleme:

Konya'da, yılan vurmak isterken iddiaya göre yanlışlıkla 6 buçuk aylık hamile eşini vurarak öldüren Suriyeli adam, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde evde gördüğü yılanı vurmak isterken iddiaya göre yanlışlıkla 6 buçuk aylık hamile eşini sırtından vurarak öldüren Suriye uyruklu bir kişi, çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

BESİ DAMINDA İŞE BAŞLADI

Olay, dün sabah saatlerinde Seydişehir'e bağlı Kesecik Mahallesi Kırbaçlar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye Suriye uyruklu Ali El Arid (28), 10 gün önce Hacı Murat Kırkaç'a ait besi damında hayvanlara bakmak için işe başladı. Ali El Arid, besi damının yanında bulunan eve de ailesiyle birlikte yerleşti.

YILANI VURMAK İSTERKEN EŞİNİ VURDU

İddiaya göre, dün sabah saatlerinde evin içinde gördüğü yılanı öldürmek için duvarda asılı olan tüfeğini alarak ateş eden Ali El Arid, bu sırada evin içinde bulunan eşi Zeyneb El Arid'i (21) sırtından vurdu.

Yılanı vurmak isterken yanlışlıkla hamile karısını öldüren adam serbest bırakıldı

HAMİLE KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralanan 6 buçuk aylık hamile kadın, kaldırıldığı Seydişehir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Eşini kazayla vurduğu öne sürülen Ali El Arid ise jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seydişehir Suriye Haberler

500

Yorumlar (63)

nevşehirli:

her yerde suriyeli haberi yazıklar olsun bu ülkeyi ne hale getirdiniz

60
26
yanıtYanıtla
Birbey:

Silah kullanacak salahiyeti varsa, suriyede kalıp savaşsaydı.

69
4
yanıtYanıtla
Adım:

Aynı olay vatandaşın başına gelse ?

58
13
yanıtYanıtla
ali:

Bi birine laf söylesek tutuklarlar adam eşini vurmuş, serbest. Bunun yanlışlıklası mı var. Yarın birgün bunu suistimal edenler çıkar. Önüne gelen birini öldürsün o zaman yanlışlıkla deyip.

50
6
yanıtYanıtla
Adalete bak:

Ali suistimal etirmezler onlar suryeli ....ayrıca bu adam bence bilerek öldürüp kaza demiş olabilir ölüler konuşamaz ya ondan ...elinde tüfek filan hayırdır.

yanıt10
yanıt1
Bir Adam:

Savaştan neden kaçtıkları belli oldu

23
10
yanıtYanıtla
HAYAT:

Nasıl serbest? Taksirle Adam Öldürme var. Cezayı sonra bir şekilde çekecek ama keşke ilk duruşmaya kadar içeri atılsaydı.

21
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Suriyeli'' nin elinde silahın ne işi varmış.

21
0
yanıtYanıtla
Köylü MURTAZA:

yahu ıyı de o adamda sılah ne arıyor ! ruhsatı varmı ! bu kadar mı kolay bırısını öldurup serbest bırakılması ? ulan biz arabada sopa varken yakalanıyoruz polise, terörist muamelesi göruyoruz nasıl bı adalet işleyişi pes vallahi.

18
1
yanıtYanıtla
Adil55:

Ne olursa olsun hayat arkadaşını kendi eli ile öldürmüş bu vicdan azabı zaten ona bir ömür yeter, ALLAH kimsenin başına vermesin. .

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title