Haberler

Yemek Yaparken Ocak Ateşinden Elbiseleri Tutuşan Yaşlı Kadın Feci Şekilde Can Verdi

Güncelleme:

İstanbul'da mutfakta yemek yapmak isteyen yaşlı kadın, elbiselerinin tutuşmasından dolayı yanarak can verdi.

İstanbul Sultanbeyli'de mutfakta yemek yapmak isterken bir anda ocak ateşinden elbiseleri tutuşan yaşlı kadın feci şekilde can verdi.

Olay, Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi Şen Caddesi'nde saat 17.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 70 yaşındaki Saniye Çalışkan isimli kadın evde tek başınayken yemek yapmak istedi.

BAŞÖRTÜSÜ TUTUŞTU

Mutfağa gelen yaşlı kadının, yemeği yaptığı anda ocaktan gelen ateşle önce başörtüsü tutuştu. Paniğe kapılan Çalışkan başörtüsünü söndürmek isterken alevler eteğine sıçradı. Evin içindeki dumandan da etkilenen yaşlı kadın bir anda yere yığıldı. Evde kimse olmaması sebebiyle yaşlı kadın feci şekilde can verdi.

ACI HABERİ DUYAN AİLESİ YIKILDI

Binadan koku duyan mahalle sakinleri durumu hemen polise ve itfaiyeye haber verdi. Ekipler geldiğinde yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılaştılar. Daha sonra savcı ve olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine geldi. Saniye Çalışkan'ın eşi Nurettin Çalışkan(83) ve çocukları Nihat Çalışkan(57), Suzan Çalışkan(51) ve Bülent Çalışkan(51)'da acı haberi aldıktan sonra hemen oturdukları eve geldi. Çalışkan ailesi olay yerinde gözyaşı döktü. Merhumun cenazesi gerekli işlemlerin ardından incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Saniye Çalışkan

"EVDE YANARAK ÖLMÜŞ"

Durumu kızından öğrendiğini söyleyen Saniye Çalışkan'ın yeğeni Sedat Çalışkan "Kızım beni aradı. Bana 'Baba bizim mahallede Şen Caddesi'nde Saniye Çalışkan adında bir kadın ölmüş' dedi. Bende olsa olsa amcamın hanımı olabilir dedim. Amcamla görüştüm. O bana 'Yengen evde yanarak ölmüş. Mutfakta yemek yaparken ölmüş' dedi. O ara komşular geldi. Ambulansı çağırdılar. Bu şekilde olayları duyduk' dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli 3.Sayfa Güncel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500

Yorumlar (11)

Adınızı Yazın:

Ya Rabi Çok zor bir ölüm sen mükafatını cennetinde ver

27
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bizim komşumuz. Allah rahmet eylesin.

19
1
yanıtYanıtla
Melis:

Çok üzüldüm haberi okurken. . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun teyzenin. .

20
0
yanıtYanıtla
Santa:

Benim akrabam. Üzücü cidden. Allah rahmet eylesin.

19
0
yanıtYanıtla
Abbas Çakıcı:

Allah Rahmet eylesin..çok üzücü

11
0
yanıtYanıtla
ADAM:

ne üzücü bir haber

10
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Ah teyzem keşke bir huzurevine falan yerleşseydin.

3
4
yanıtYanıtla
adanus:

sahipsizlik kötü 70 yaşındaki kadın tek başına evde yazıkk. . allah rahmet eylesin

6
0
yanıtYanıtla
SIHHHIYECÎ:

Deelioglu Zeki ismiyle yazan Înanç ve şeref yoksunu dengesiz, karşılaşsak seni tedavi ederim anında aklın başına gelir klavye faresi

1
2
yanıtYanıtla
onur:

şehit olmuş

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title