Haberler

Ünye Belediyesi Hizmet Araçlarına Yenileri Eklendi

Güncelleme:

Ünye Belediyesi hizmet araçlarına 4 yeni araç daha dahil ederek 80 araçla bölgesine hizmet ediyor.

Göreve geldiği 2004 yılından bu güne kadar filosuna 31 araç dahil eden belediye başkanı Arpacıoğlu böylelikle araç sayısını 80'e çıkarttı.

Tüm birimlerde ihtiyaç duyulan eksik araçların tamamlanmasında ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Temizlik için alınan 4 adet aracın bir tanesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ibesi ile alındı, Belediyenin aldığı 3 adet temizlik aracının yaklaşık maliyeti ise 400 bin liraya mal oldu" dedi.

Başkan Arpacıoğlu "Değişen, gelişen, her gün büyüyen Ünye'ye yakışan çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Bu güne kadar birçok saha da olduğu gibi birçok birimlerin farklı noktalarda farklı çalışmalarını gerçekleştirdik. Ünye'mizin daha öncede değimiz gibi eski hali fotoğraflarda kalacak demiştik. Ünye'nin eski hali fotoğraflarda kalmıştır. Değişen, gelişen Ünye'ye, bir turizm şehri olma yolunda iddialı olan Ünye'ye daha da katkı sağlamak amacıyla, vizyonu öne çıkmış Ünye'ye yakışır çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bir turizm şehri olan Ünye, temizlik konusunda da büyük bir hassasiyet göstermektedir. Temizliğimizin öne çıkması bir turizm şehrine yakışır ilkelerden bir tanesidir. Bu anlamda temizlik konusunda daha hızlı müdahale edebilmek için araç filomuzu genişletiyoruz. Belediyemize 4 tane temizlik aracı aldık. Bu araçlar aynı zamanda marka araçlar olup, yaptıkları performansla da işçi sağlığına çok özen gösterecek teknikle hazırlanmış özel araçlardır. 4 aracımız bugün Ünye'ye geldi. Dönemimiz de 31 tane sıfır araç belediyemize kazandırılmıştır. Bu 4 araçtan bir tanesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemize hibe edilmiş araçlardır. Bu araçların belediyemize kazandırılmasında destek veren başta İçişleri bakanımıza ve Çevre ve Şehircilik bakanımıza çok teşekkür ediyorum." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Arpacıoğlu Ünye Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title