Haberler

TRT Genel Müdürü, Eurovision'u Cinsiyeti Belli OImayan Kişiler Katıldığı İçin Yayınlayamacaklarını Açıkladı

Güncelleme:

Eurovision Şarkı Yarışması'na ilişkin konuşan TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, "Cinsiyeti belli olmayan birini çocukların seyrettiği zamanda ben canlı yayımlayamam ki" açıklamasında bulundu.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, İbn Haldun Üniversitesi tarafından düzenlenen "Geleceğim Sosyal Bilimler Zirvesi"nde açıklama yaptı. Eurovision Şarkı Yarışması'na ilişkin konuşan Eren, "Şu anda katılmayı düşünmüyoruz. Oylama sistemi gibi gerekçelerimiz var. Bir de kamu yayıncısı olarak, Avusturyalı birinci olan sakallı, etekli, cinsiyet kabul etmeyen, herhangi bir cinsiyeti olduğunu söylemeyen, 'Aynı anda hem erkeğim hem kadınım' diyen birini saat 21.00'de, çocukların seyrettiği bir zamanda ben canlı yayımlayamam ki." dedi.

"AYNI ANDA HEM KADIN HEM ERKEK OLAN BİRİNİ YAYIMLAYAMAM"

TRT Genel Müdür İbrahim Eren, Eurovision Şarkı Yarışması için şunları söyledi: "Şu anda katılmayı düşünmüyoruz. Oylama sistemi gibi gerekçelerimiz var. Bir de kamu yayıncısı olarak, Avusturyalı birinci olan sakallı, etekli, cinsiyet kabul etmeyen, herhangi bir cinsiyeti olduğunu söylemeyen, 'Aynı anda hem erkeğim hem kadınım' diyen birini saat 21.00'de, çocukların seyrettiği bir zamanda ben canlı yayımlayamam ki. Avrupa Yayıncılar Birliğine, Eurovision'la ilgili olarak 'Siz saptınız değerlerinizden.' dedim. Bundan dolayı başka ülkeler de çıktı. Orada bir zihin karmaşası var, yöneticilerinden dolayı. O düzelirse tekrar Eurovision'a gireriz."

TRT Genel Müdürü, Eurovision'u Cinsiyeti Belli OImayan Kişiler Katıldığı İçin Yayınlayamacaklarını Açıkladı

Conchita Wurst, Avustralya adına yarışarak birinci olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

CEO Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500

Yorumlar (279)

homofobiklere lanet olsun:

işte bu ülke gelişmez böyle beyinsizler yüzünden senin çocuğun onu gördüğünde öyle mi oluyor aptal türkiye kafası işte inşallah bu ülkeden biran önce giderim

10
118
yanıtYanıtla
Baba yorgun:

Güle güle

yanıt60
yanıt5
BAYRAK:

HİÇ BEKLEME KALDIĞIN HER SANİYE ZARAR BİZE ACELE ETTTT

yanıt0
yanıt0
adam:

Gitmezsen darılırım haa :D

yanıt0
yanıt0
Teşekkürler TRT:

TRT yi aldığı karar sebebiyle tebrik ediyorum.

87
13
yanıtYanıtla
Yargısız İnfaz:

Ya bu ne gerici bir zihniyet inanamıyorum bu ülkede yaşadığım için utanıyorum artık

17
51
yanıtYanıtla
Âsım:

Utanıyorsan defol git.gerici zihniyet asul sizin lut kavmini taklit ettiğiniz zihniyet.ahlakı üstün aydın gençlik istiyoruz.

yanıt14
yanıt4
Türk:

DEF OL GİT

yanıt17
yanıt5
Yusuf:

Defol git o zaman bu ülkeden

yanıt23
yanıt8
bilal:

saçma bir kılıf yine TRT DEN seneye yayınlada samimiyetine inanalım o zaman

9
52
yanıtYanıtla
Tüm 279 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title