Haberler

Trafikteki plaj şemsiyeli araç görenleri şaşkına çevirdi

Güncelleme:

Konya'da, üzerindeki plaj şemsiyesi ile seyir halinde olan araç görenleri şaşkına çevirdi. Hafif ticari araç yolun, en sağından ilerlerken trafikteki bu ilginç anlar kameralara yansıdı.

Konya'nın Selçuk ilçesinde trafikte seyir halinde olan hafif ticari aracın üzerine bağlanmış büyük plaj şemsiyesi dikkat çekti.

Görüntüler dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesinde kaydedildi. Trafikte seyir hainde olan bir hafif ticari aracın üzerine bağlı bulunan şemsiye görenleri şaşırttı.

Trafikteki plaj şemsiyeli araç görenleri şaşkına çevirdi

TRAFİKTEKİ İLGİNÇ ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Trafikte yavaşça ve yolun en sağından ilerleyen aracı görenler bu anları görüntüledi. Araç, yavaşça ilerleyerek trafikte yoluna devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şemsi Tebrizi Selçuklu Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (11)

tabuta kadar reisçi:

konyalılar etli ekmek yiye yiye beyni yanmış

3
1
yanıtYanıtla
GERZEK:

Önce seyret, sonra yorum yap; yani özet okumakla bilgi sahibi olamazsin pek ve de böyle sacmalarsin zira Konyali degil.

yanıt0
yanıt0
ANGARALI:

İSTANBULLU KAZMA

yanıt1
yanıt0
gonyalı:

Arabanın içinde fantezi varmış.

2
0
yanıtYanıtla
KİMMİ:

herif işini biliyor araba ısınmayacak hep gölgede serinliycek

1
0
yanıtYanıtla
DERVİŞ BABA:

konya aklı

0
1
yanıtYanıtla
.:

Şemsiyeyi bir yere götürüyor olmasın sakın yorumcular

1
0
yanıtYanıtla
KONYA TRAFİK:

İHBAR ÜZERİNE BU ARACA CEZA KESİLMİŞTİR.

0
1
yanıtYanıtla
ZAGOR TESBiHLi iLAH:

Alenen görünen ''34 ACR 002'' plakanin resimlerde neden buzlanmaya calisildigina bir anlam veremedim ama olsun. Neticede, önce yapanin Konyali oldugunu sanarak Konyalilar adina sevinmistim, lakin plakanin Istanbul''a ait oldugunu görünce kursagimda kaldi. Ehhh yani Konyalilara Konyaliliga devam demekten baska care de birakmadilar.

0
0
yanıtYanıtla
34 lü konyalı:

her 34 lü istanbullumu koçum

yanıt2
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title