Haberler

Tokatsporlu Gökhan Sözen Taraftarlarıyla Tartıştı

– TÜRKİYE 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Kayseri Erciyesspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Tokatspor'un oyuncularından Gökhan Süzen, maçtan sonra taraftarlarıyla tartıştı.

– TÜRKİYE 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Kayseri Erciyesspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Tokatspor'un oyuncularından Gökhan Süzen, maçtan sonra taraftarlarıyla tartıştı.

Sezonun ilk 6 haftasında 2 beraberliği bulunan Tokatspor'un taraftarları, Kadir Has Stadı Yan Saha'da oynanan maçtan sonra futbolcularına tepki gösterdi. Soyunma odasına giden futbolculardan Gökhan Sözen, Tokat'tan gelen yaklaşık 30 kişiden oluşan taraftarla tartışmaya başladı. Bu yüzden taraflar arasında sinirler gerildi, bazı taraftarlar da sahaya atlamaya çalıştı.

Bu duruma daha fazla sinirlentiği gözlenen Gökhan Süzen, yanına gelen takım arkadaşları tarafından soyunma odasına götürüldü. Taraftarlar ise güvenlik görevlileri tarafından yatıştırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Erciyesspor Gökhan Sözen Gökhan Süzen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title