Haberler

Suriye'nin Halep Kentine Düzenlenen Saldırıların Arkasında İsrail'in Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İsrail Ulaştırma Bakanı ve Dışişleri Bakan Vekili Yisrael Katz'dan dün akşam Suriye'nin Halep kentine düzenlenen saldırının arkasında İsrail ordusunun olduğunu itiraf etti.

İsrail Ulaştırma Bakanı ve Dışişleri Bakan Vekili Yisrael Katz'dan dün akşam Suriye'nin Halep kentine düzenlenen saldırının arkasında İsrail ordusu olduğu itirafı geldi.

Yerel bir radyoya konuşan Katz, "İranlılardaki bilgilere göre dün akşamki saldırıyı İsrail yaptı." diyerek Halep'teki saldırının İsrail ordusu tarafından gerçekleştirildiği iddialarını doğrulamış oldu.

Esed rejiminin haber ajansı SANA, gece geç saatlerde İsrail'e ait savaş uçaklarının Halep'te rejim kontrolündeki Şeyh Nacar bölgesine füze saldırısı düzenlediğini aktarmıştı.

Yerel kaynaklar, saldırının Halep'teki İran güçlerinin bulunduğu silah deposunu hedef aldığını iddia etmişti.

Suriye'nin Halep Kentine Düzenlenen Saldırıların Arkasında İsrail'in Olduğu Ortaya Çıktıİsrail Ulaştırma Bakanı ve Dışişleri Bakan Vekili Yisrael Katz

İSRAİL'İN SURİYE'YE SALDIRILARI

İsrail, bölgedeki İran güçlerini gerekçe göstererek son yıllarda başta Şam olmak üzere Suriye'nin farklı bölgelerine birçok hava saldırısı düzenledi. Tel Aviv yönetimi bu saldırıların birçoğunu üstlenmese de hem Esed rejimi hem Rusya, Suriye'ye yönelik birçok hava saldırısının arkasında İsrail'in olduğunda ısrar etti.

İsrail "sürpriz bir şekilde" bu yıl Suriye'deki İran hedeflerine yönelik saldırıları üstlenmeye başladı.

Suriye'nin Halep Kentine Düzenlenen Saldırıların Arkasında İsrail'in Olduğu Ortaya Çıktı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 11 Ocak'ta Şam Havalimanı'na yönelik hava bombardımanından birkaç gün sonra yaptığı açıklamada saldırısının arkasında ülkesinin olduğunu ifade etmişti

Uzmanlar, Netanyahu ve bakanlarının Suriye'deki İran hedeflerine yönelik saldırıları üstlenmesinin arkasında 9 Nisan'da yapılacak erken seçimin yattığı yorumunu yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suriye İsrail Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

GURBETCI KAZIM:

HA ISRAIL HA SUDI ARABLAR ARASINDAKO FARKI BILEN VARM?

6
3
yanıtYanıtla
Ağa:

Yaw Bu Rusya Suriyede Yok mu ? O kadar askerdi, cephaneydi Hatta S400 yerleştirdi diye okuyoruz da Bu İsraile neden sesini çıkarıpda dur diyemiyor ?

6
1
yanıtYanıtla
MUSA:

israili Tanrı seviyor arab lanetli terör içinde birbirini kesiyor tekbirle

yanıt2
yanıt1
Yavuz:

Günaydin her pisligin altinda israilin ciktigi sanki yeni bisey sanki bu pislikleri önlemek icin neyapilabilir ondan ahseden yok adamlarin faizle geldigi yere bakin yazik !

6
1
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

ZATEN DÜNYAYI YAHUDİLER YÖNETİYOR BAZI DEVLETLERDE BUNLARIN KUKLASI HİÇ ŞAŞIRMADIM

5
2
yanıtYanıtla
Ali:

Pisliğe pislik davranacan

4
2
yanıtYanıtla
ZEYNO:

İSRAİL NE DERSE O OLUR BUNA KARŞI DURAN TEK DEVLET YOK DÜNYADA FİLİSTİN HARİÇ

3
2
yanıtYanıtla
barut osman:

ben bunca yıllık hayatımda israil ve amerikanın yaptıklarına karşı çıkan hiç bir devlet görmedim ve bu dünya da göremem de yaptıkları zulüm yanlarına kar haritalarına toprak olarak işleniyor günün birinde nasıl olsa savaş çıkacak neden tepelerine binmiyoruz bu gaddar ve zalim ordunun NEDEN?

3
1
yanıtYanıtla
tolga:

100 once zamaninda dedelerimiz geri cekilirken , cephanesi kalmamis bir sekilde anadoluya geri donerken, bu araplar ingiliziyle bir olup savastan yorgun cephanesiz dedelerimizi katlettiler. karinlarini desip altin aradilar. okadar embesil cahillerki osmanli askerleri gericekilirken altinlarinizi yedi ingilizlerin attigi yalana kanip oldurup karinlari desip altin aradi . simdi gelmis bazilar bunlara kardesimiz diyor. oh iyi olmus. oh olsun.

3
1
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

EEEE SONUÇ. ? AĞZINIZA DA YAPSA SESİNİZ ÇIKMAZ AMA SÖZ KONUSU TÜRKİYE OLUNCA SURİYE TOPRAKLARINDA NE İŞİNİZ VAR DEMEYİ BİLİRSİNİZ !!!! DAHA BETER OLUN

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title