Haberler

Süleyman Soylu, "Adreslerinizi kontrol edin" diyen Elçin Sangu'ya cevap verdi

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oyuncu Elçin Sangu'nun "Adreslerinizi kontrol edin, geçen seçimde aynı adreste olmama rağmen şu an adresimde yokum" sözlerine tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu taşınma nedeniyle seçmen kaydı çıkmayan sanatçı Elçin Sangu'nun Twitter paylaşımına tepki gösterdi. Soylu, "Bir sanatçı hanım 'benim kaydımı silmişler' diyor. Baktırdım kendi taşımış" dedi.

"NÜFUS GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAKTIRDIM"

Soylu, Beyoğlu Öğretmenevi'nde yaptığı açıklamada adını vermeden Sangu'yu kastederek, "Günde 2-3 tane yalanın bakanlığım tarafından vatandaşımıza doğru bilgilendirmeyle ulaşmasından hakikaten yoruldum. Bir sanatçı hanım 'benim kaydımı silmişler' diyor. Sosyal medyada 'acaba bu kayıtlar silinebilir mi' diye soruyorlar. Nüfus Genel Müdürlüğünden baktırdım 29 Mart'ta kendi e-devlet şifresinden müracaatını yaptırmış ve bunu başka bir noktaya taşıdı" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Elçin Sangu, 13 Mart'ta Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Herkes adreslerini kontrol etsin, mesela şu an geçen seçimde aynı adreste olmama rağmen bugün yaptığım kontrol sonucu adresimde yokum" demişti. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden kendisine gelen yanıtın ardından Sangu bu paylaşımını silmiş ve şöyle demişti: "1 yıl önce taşınmış olduğum evin iskan alımı geç olduğu için adres değişikliği muhasebecim tarafından 29 Mart'ta yapılmış. Seçmen listeleri daha önce askıya alınmış. Bu yüzden bir hata olmuş. Bu hassasiyetinizi seçim kararlarında da gösterseydiniz her şey çok güzel olurdu."

Süleyman Soylu, 'Adreslerinizi kontrol edin' diyen Elçin Sangu'ya cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Elçin Sangu Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (314)

tayyip:

Şu mübarek ramazan ayında elinizi kalbinizin üzerine koyun ve allahın adını anın ondan sonra bir düşünün bu ülkeyi uçurumun eşiğine getiren partiye ve onun yavrukurtçuğu sineği partiye oy verenlerin surat ifadelerini bir aklınıza getirin ne kadar mesnetsiz katı sevgi yoksunu yiyici itici hepsi birbirinin kopyası gibi çirkin ve ifadesiz çevrenize bir bakın yandaşları görün ve haklımıyım haksızmıyım not verin. saygılarımla. Allahü Teala Islah eylesin sizi.

387
157
yanıtYanıtla
Ü.Y:

bu yazıyı yazan gerizekalı çok şey bildiğini sanıyorsun ama hiç bir şey yaşamamışsın bolluğa özgürlüğe doğmuşsun it gibi ürüyorsunuz. bu 17 yılda hesabını kitabını bilen bir tanesi çıksın bende bunumu kaybettim desin. yıllarca sosyal devlet diye ürenler hastasına yaşlısına engellisine mazluma sahip çıkan ülkeyi sil baştan imar eden bir devlete ancak sizin gibi nankörler ürür. HOOOŞT

yanıt9
yanıt139
Ü.Y YALAKASINA:

ben söyliyim işsizken genel sağlık sigortası deyip tam 3000 tl borç çıkarıldı ve borcu ödeyemediğim için muayene olamadım, üniversiteyi bitirdim parti geçmişim olmadığı için hiçbi mülattan geçemedim oysaki partide adamı olan hiç iş kaygısı çekmedi ilk başvuruda kabul edildi hepsi, şu an aldığım 2100e yakın bi para 2 evladım bir eşim var evim kira 1200 tl bu yıkık dökük eve veriyorum hafta sonu inşaatlarda çalışıyorum ek iş yapmak zorundayım sen söyle bakalım şimdi bu sunulan hayatmı bunamı layığız

yanıt5
yanıt2
YAĞCILAR SİZİ:

işsizleri genel sağlık sigortası kapsamına alıp 3 bin 5 bin tl borçlandırarak borcunu ödemeyeni muayene etmediğinizde ne kadar sosyal bir devlet olduğunuzu gördük hala borç duruyo ödetin hadi nasıl ödetiyorsanız gidin zenginleri soyun siz

yanıt107
yanıt1
RACO:

bir avuç koyun kaldı onlarında gözü açılacak inşallah yaşadıkları hayatın hayat olmadığını bu adamların ölümü gösterip sıtmaya şükrettirdiklerini bütün gözler görecek, benim ülkemde hiçbir vatandaşım 2000 tl ile 1 ay geçinmeye layık değil benim ülkemde simit çay hesabı yapanlar o makamlara layık değil herkesin eşi evladı en iyi şekilde yaşamalı bunun adı yaşamak değil sürünmek açın gözünüzü adını yazamayan adamlar makamlarda milyonlarla oynarken senin evladın işsiz güçsüz bunalım içinde yazık

160
22
yanıtYanıtla
okusaydın o zman:

2000 TL YE RAZI DEĞİLSEN OKUYACAKTIN KARDEŞİM HEM OKUYUP HEM ÇALIŞACAKTIN BENDE ASGARİ ÜCRT ALYRUM EVİM KİRA 2 ÇOCUGM VAR SİZLERDE ŞÜKÜR YOK ÖNCEKİ DNMLERDE MEMURUN MAAŞI VERILMIYRDU SU AN BAŞIN AGIRDIMI AMBULANS KAPINDA NANKÖR OLMAYIN.

yanıt11
yanıt5
BOŞTENEKE:

BU DEDİKLERİNİ KESİN İMAMOĞLU YAPAR 5000tl VERİR KESİN AÇINDA DÜNYAYA BAKIN GERÇEKLERİ GÖRÜN MALSIN RACO MAL GELMİŞ MAL GİTCEN BU BELLİ KAÇ SEÇİMDİR KOYUN DİYOSUNUZ KOYUYOZ HALA AKILLANMADINIZ

yanıt10
yanıt5
RACO:

4 senelik üniversite mezunuyum merak etme torpillilerden bana sıra gelmediği için bir kurumda taşeron olarak 2000 tlye çalışmak zorunda kaldım adamlar il başkanı referansıyla şu an çalıştığım kurumda 5000 tl maaş alıyolar hiç bi vasıfları yok tek vasıfları sağlam çomar olmak sen bana bişey anlatma anlattığın gibi değil hiçbişey ben içindeyim atma şimdi 5000 tl maaşmı olur deme işi kitabına uydurup öyle bi güzel olduruyolarki şaşarsın :)))

yanıt39
yanıt6
RACO:

burda hastane dağın başında hiçte öyle baş ağrısı için ambulans geldiğini duymadım hatta acil durumda polis bile gelmiyo sallamıyo seni gece yarısı evladım hastalansa cebimde taksiye veripte hastaneye götürecek param yok sen şimdi kime neyi anlatıyorsun be çomar şerefsiz olmayın kansız olmayın yağcı olmayın milletin küfrünü yersiniz başka bişey olmaz

yanıt68
yanıt3
........:

Sen iyice şimardın artist bozuntusu

15
157
yanıtYanıtla
Tüm 314 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title