Haberler

Spor Bakanı Bak Arzumuz, Türk Futbolunun Üretim Aşamasına Geçmesidir-Hd

Spor Bakanı Bak Arzumuz, Türk futbolunun üretim aşamasına geçmesidirMuhammet KAÇAR-Aytekin KALENDERRİZE (DHA)GENÇLİK ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Çaykur Rizespor'un şampiyonluk kutlamaları kapsamında Rize'ye davet edilen kulübün eski...

Spor Bakanı Bak Arzumuz, Türk futbolunun üretim aşamasına geçmesidir

Muhammet KAÇAR-Aytekin KALENDERRİZE (DHA)

GENÇLİK ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Çaykur Rizespor'un şampiyonluk kutlamaları kapsamında Rize'ye davet edilen kulübün eski futbolcuları ile bir araya geldi. Bakan Bak, Tek arzumuz kulüplerin ve Türk futbolunun sürekli üretim aşamasına geçmesidir dedi.

Derepazarı ilçesindeki bir restoranda gerçekleştirilen buluşmaya Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı, Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, Gençlik ve Spor eski Bakanı Faruk Nafiz Özak ile Çaykur Rizespor'da futbol oynamış eski emektar futbolcular katıldı.

Programda konuşan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, camia olarak hep birlikte kenetlendiklerini ve şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldiklerini belirterek bugünde birlik ve beraberlik adına bir araya geldiklerini söyledi. Yardımcı, bu birlik ve beraberliğin bundan böylede süreceğini belirterek eski emektar futbolculara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Faruk Nafiz Özak da bir dönem kendisinin de futbol oynadığı Çaykur Rizespor'u şampiyonluğundan dolayı kutladı.

BAKAN BAK ARZUMUZ, TÜRK FUTBOLUNUN ÜRETİM AŞAMASINA GEÇMESİDİR

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rizespor'a emek veren yönetici ve futbolcularla bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, Süper Lig'e dönen Çaykur Rizespor'u tebrik etti. Tüm spor kulüplerinin başarılı olmasını istediklerini vurgulayan Bakan Bak, şöyle konuştu

Tek arzumuz kulüplerin ve Türk futbolunun sürekli üretim aşamasına geçmesidir. Buradaki sporcular, Çaykur Rizespor'un veya Trabzonspor'un alt yapısından yetişerek giydikleri formalarının terk dökerek hakkını verdiler. Çaykur Rizespor Süper Lig'e geri döndü. Ankaragücü de tekrar Süper Lig'e döndü. Ben bütün kulüplere eşit mesafedeyim ama memleketim Rize olduğu için Çaykur Rizespor'un şampiyonluk coşkusunu yaşamaya geldim.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı'nın genç yaşta kaptanlığını yaptığı kulüpte bugün başkanlık yaptığına dikkat çeken Bakan Bak, Kulübe büyük emek veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu şampiyonluk Rize camiasına hayırlı olsun. Eski bakanımız Faruk Nafiz Özak da Rize'ye ve Türk futboluna büyük emek vermiş büyüğümüz. Spora büyük emekleri var. Rizespor'un eski kaptanı olarak bugün burada. Şanlı forma terletmiş olmak büyük mutluluk. Herkesi tebrike diyorum ifadelerini kullandı.

Bakan Bak, Çaykur Rizesporlu eski futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Kemal Yardımcı Faruk Nafiz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title