Haberler

Son dakika haber! Hastanenin oksijen tüpü deposunda çıkan yangın korkuttu

Güncelleme:

Son dakika haberler: Hastanenin oksijen tüpü deposunda çıkan yangın korkuttu KOCAELİ'nin Darıca ilçesindeki Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde oksijen tüplerinin konulduğu depoda yangın çıktı.

Hastanenin oksijen tüpü deposunda çıkan yangın korkuttu

KOCAELİ'nin Darıca ilçesindeki Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde oksijen tüplerinin konulduğu depoda yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın büyümeden söndürüldü.
Saat 00.00 sıralarında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bodrum katında bulunan içerisinde oksijen tüplerinin de tutulduğu depoda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Depodan yükselen dumanları gören sağlık çalışanlarının ihbarı üzerine hastaneye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi geldi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, önlem amacıyla yangın çıkan bölümün elektrikleri kesildi. İtfaiyenin müdahalesi ile yangın büyümeden söndürülürken, tedbir amacıyla hastane bahçesinde çok sayıda itfaiye aracı bekletildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Farabi Darıca Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title