Haberler

Son dakika haber: SUSURLUK DAVASI HÜKÜMLÜSÜNÜN ÖLDÜĞÜ CİNAYET; 1 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Güncelleme:

Son dakika haberler: KADIKÖY'de ünlü restoranda, Susurluk davası sanıklarından eski Özel Harekat Polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve Emekli Polis Şahin Aslan'ın hayatını kaybettiği çatışmanın şüphelilerinden Mehmet Çakır, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

KADIKÖY'de ünlü restoranda, Susurluk davası sanıklarından eski Özel Harekat Polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve Emekli Polis Şahin Aslan'ın hayatını kaybettiği çatışmanın şüphelilerinden Mehmet Çakır, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kadıköy Kalamış'ta faaliyet gösteren ünlü bir restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası sanıklarından eski Özel Harekat Polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve Emekli Polis Şahin Aslan hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı. Soruşturma kapsamında, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çatışmada yaralanan ve tedavisi tamamlanan şüphelilerinden Mehmet Çakır, gözaltına alındı. Şüpheli, polisteki ifade işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ziya Bandırmalıoğlu Mehmet Çakır Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title