Haberler

Erdoğan'dan İstanbul Açıklaması: Adayımız Binali Yıldırım

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın Binali Yıldırım olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da seçimlerin yenilenme kararını alınmasının ardından yaptığı açıklamada ''Adayımız belli, Binali Yıldırım Bey.'' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"ADAYIMIZ DA BİNALİ YILDIRIM"

Dün Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilen ve 23 Haziran'da yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine değinen Erdoğan, "Seçimin adayları bellidir, şu anda bizim adayımız da Binali Yıldırım Bey'dir" dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Erdoğan,Abdullah Öcalan'ın sekiz yıl sonra avukatlarıyla görüştürülmesi ve sonrasında yapılan yorumlarla ilgili olarak da "Çözüm süreci diye bir şey söz konusu değil" ifadesini kullandı.

BAHÇELİ GÖRÜŞMESİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yle telefonda görüştüğünü söyleyen Erdoğan, "Hem Ramazan'ı kutladım hem de bu verilen kararın ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundum. Ortak miting şu anda onları görüşmüş değiliz. Bu arada bir araya gelip bu sürece değerlendirmemiz inanıyorum ki İstanbul için faydalı olacaktır." dedi.

TRUMP'IN TÜRKİYE ZİYARETİ

ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye ziyaretiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Henüz netleşen bir tarih yok." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500

Yorumlar (1)

AbdoMobil-IOS:

Farketmez.Bunca haksızlıktan sonra isterseniz siz aday olun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title