Haberler

Sıemens Genel Müdürlüğü'ne Hüseyin Gelis Getirildi

2002 Yılından Bu Yana Siemens Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevlerini Birlikte Yürüten Zafer İncecik, Genel Müdürlük Görevini Hüseyin Gelis'e Devretti.

Siemens A.Ş Genel Müdürlüğüne Hüseyin Gelis atandı. 1997 yılından bu yana genel müdürlük, 2002 yılından itibaren de bu görevi yönetim kurulu başkanlığı ile birlikte yürüten Zafer İncecik, genel müdürlük görevini İstanbul'da düzenlenen bir törenle Hüseyin Gelis'e devretti. Zafer İncecik'in Siemens Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüreceği bildirildi.

Görev devir teslim törenine katılan Siemens AG Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Heinrich Hiesinger ise Siemens A.Ş'yi "Avrupa Birliği'ne giren bir şirket olarak gördüklerini söyledi.

Zafer İncecik, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada "Siemens A.Ş'deki görevim sırasında en büyük destekçim birlikte çalıştığım arkadaşlarım olmuştur. Başarımızda tüm takım arkadaşlarımın iş çevrelerinde kazandığı saygınlık ve özverili çalışmaları son derece etkili olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Hüseyin Gelis'in devraldığı görevi büyük bir başarıyla sürdüreceğine inanıyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title