Haberler

Sekreter Asuman, Doçente de, Profesöre de "Senden Hamileyim" Demiş

Güncelleme:

Konya'da Asuman S.'yle ilişkisi olan Doç. Dr. Celalettin Özdemir'i öldüren Prof. Dr. Ahmet Gülce'nin savcılıktaki akılalmaz ifadeleri ortaya çıktı.

Konya’da Asuman S.’yle ilişkisi olan Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i öldüren Prof. Dr. Ahmet Gülce, savcılıktaki ifadesinde, "2013 yılının temmuz ayında ‘Senden hamileyim, kürtaj parası ver’ deyince kendim için, geçen nisan ayında da Celalettin için kürtaj parası verdim." dedi

Konya Selçuk Üniversitesi’nde geçen ay Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i (42) fakültedeki odasında öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Prof. Dr. Ahmet Gülce’nin savcılıktaki ifadesine HABERTÜRK ulaştı.

"İLİŞKİMİZ BOYUNCA ONA 80 BİN TL VERDİM"

Gülce’nin, 3 yıldır tanıştığı fakülte sekreteri Asuman S.’yle 1.5 yıldır ilişki yaşadığını belirterek “İlişkimiz boyunca ona 80 bin lira para verdim. Asuman 2013’ün temmuzunda ‘Senden hamileyim. Kürtaj için para ver’ dedi 5 bin lira verdim” dediği belirtildi.


(Sekreter Asuman S.)

"BANA CELALETTİN DE HAMİLE OLDUĞUNU SÖYLEYİP PARA İSTEDİ"

Özdemir ile Asuman S.’nin ilişkisini olaydan 4 ay önce öğrendiğini belirten Gülce’nin, “Asuman geçen nisan ayında bana gelip Celalettin’den hamile olduğunu, kürtaj için para istediğini, ama onun vermediğini söyledi. Bir tefeciden 11 bin lira aldığını söyleyip parayı ödemek için benden yine para istedi. 15 bin lira verdim. Celalettin’den olan çocuğunun kürtaj parasını bile ben verdim” dediği ifade edildi.

ÖZDEMİR'İ ÖLDÜRÜRKEN, OĞLU ODASINDA BEKLİYORMUŞ

Olay günü Asuman’ın odasına geldiğini ve Özdemir’in kendisi hakkında dosya hazırladığını söylediğini anlatan Gülce, Özdemir’in odasına gittiğini dile getirdi. Özdemir’in "Seni ve eşini rezil edeceğim." diye bağırması üzerine bıçakla defalarca vurduğunu belirten Gülce, "Adam öldürüyorlar diye bağırmaya başladı, boğazına vurdum. Yere düştü, insanlar sese gelip kapıyı açmak istedi, açamayıp gittiler. Celalettin yerde hırlıyordu. Camdan kaçtım." dediği belirtildi. Gülce, Özdemir’i öldürdüğü sırada kendi oğlunun onu odasında beklediğini de söyledi.


(Cinayeti işleyen Prof. Dr. Ahmet Gülce)

"EŞİME ALDATTIĞIMI ANLATTIM"

Gülce, eşi Prof. Dr. Handan Gülce’yi alıp eve giderken çok terleyince eşinin bir şeyler olduğunu anladığını da aktardı. Gülce’nin "Evde onu aldattığımı düşünüp tepki verdi. Olayı anlattım. Celalettin’in ölmüş olabileceğini söyledi. Eşim olayın nedenini sorunca Asuman’la ilişkimi anlattım. Evi terk etmemi istedi. Evden ayrıldım." ifadesini kullandığı belirtildi.

"AİLESİNDEN DAHA ÇOK ÜZÜLDÜM"

Gülce, “Amacım öldürmek değildi. Tasarlanmış bir olay değil. Ölümüne ailesinden çok üzüldüm. Çok pişmanım” dedi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Konya Selçuk Üniversitesi Celalettin Özdemir Habertürk Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500

Yorumlar (53)

morrisson:

karı katerinadan betermiş bir doçent birde prof yedi yazık oldu adamlara alilelerine bu kadını hadım etmek lazım

37
2
yanıtYanıtla
!!!:

egitim demek ahlak demek degilmis..hepsi kitap yuklu merkepmis..

29
3
yanıtYanıtla
işıd:

sekreter ismine yakışanı yapmış iki erkeği evli olduklarını ve eşlerini tanıdığı halde sırp para için nasıl kullanıp hayatlarını zehir ettğini tüm türkiye gördü. kolay yoldan para kazanan ve kazanmayı düşünenler bu olaydan ders alın ramazan hürmetine dine dönün

25
3
yanıtYanıtla
DERYA:

İnsan önce kendini bilecek. Adamlar evli oldukları halde ailesini düşünmeden zinayı seçmişler, eşlerini aldatmışlar. sıradan birileri olsa haber olmazdı. Onların doç veya prof. olmaları bu hatayı yapmadan önce bin kere düşünmelerini gerektirirdi. İradelerine hakim olabilselerdi bu gibi şeytanı şeylerden uzak dururlardı. Herkes kendinden sorumludur.

22
3
yanıtYanıtla
harunomerfaruk-b@hotmail.com:

Duygulandim :/

yanıt0
yanıt0
Galcim buse:

Bu kadın tam bir şeytandır.Yargılayıp cezaevine atmaları lazım.

23
1
yanıtYanıtla
hakan niğde:

piyasada dolu asumanlar var

23
1
yanıtYanıtla
Ergunergun0124@hotmail.com:

her çeşidinden hem de istemediğin kadar.

yanıt0
yanıt0
MERT:

HOCAMM NİYE KILIF TAKMAZSINIZ YAA, HER İKİ HOCAMDA VURUCU TİMMİŞ AMA :)

16
7
yanıtYanıtla
kurtulus:

bu isin prf u doc u yok... böyle kadınlar erkekleri birbirine kırdırır dikkat etmek gerek...1.evli kadınlarla ilgilenme 2.şu söyle baktı bu söyle dedi diyen kadına hemen bir tekme...

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title