Haberler

Sedat Uçan'ın Muhteşem Konseri

Güncelleme:

Rahmet ve bereket ayı Ramazan Akşamları Seydişehir'de bir başka yaşanıyor.

Seydişehir Belediyesi Ramazan'ın manevi iklimine uygun olarak düzenlediği etkinliklerle Seydişehirlilerin mutlu, huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmelerine katkı sunuyor.

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen Geleneksel Ramazan- Kültür Sanat Etkiliklerinde Ünlü ilahi sanatçısı Sedat Uçan binlerce Seydişehirlinin bir araya geldiği coşkulu kalabalığa doyumsuz bir konseri verdi. Sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Seydişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde bir biri arkasından gelen seyirci isteklerine de geniş yer veren Sedat Uçan 2 saatten fazla süren konserinde maneviyatı en üst seviyeler çıkardı.

Konserin sunuculuğunu yapan Fatihhan'ın okuduğu annem şiiri duygusal anlar yaşattı. Belediye önünü hınca hınç dolduran binlerce Seydişehirli Sedat Uçan'ın seslendirdiği ilahilerle muhteşem bir gece yaşarken ,izleyenlerin ilahilere eşlik etmeleri konserin unutulmaz anları arasında yerini aldı.

Konseri vatandaşlarla birlikte izleyen Seydişehir Belediye BAŞKANI Abdulkadir Çat, selamla konuşmasında "Aziz kardeşlerim, dualarınız kabul, geceniz mübarek olsun. Cenab-ı Allah her daim Sİzlerle ve hane halkınızla birlikte olsun. Hayırlı akşamlar diliyor; en derin en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Sedat Uçan bizlere Seyyid Harun Veli Hz.'nin kurduğu manevi şehirde konser vermemize vesile olan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ediyor,Rabbim siz değerli Seydişehirlilere, insanlığa ve memleketimize hayırlı, uğurlu, bereketli,huzur ve barış içinde bir Ramazan Ayı temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdulkadir Çat Seydişehir Sedat Uçan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title