Haberler

İşçiler, 1987 Yılının Gazetesine Sarılmış Kutuda İnsan Kafatası ve Kemikleri Buldu!

Güncelleme:

Adana'da, bir kişinin yeni satın aldığı evde tadilat yapan işçiler, 1987 yılından kalma gazeteyle kaplanmış kutuda, insana ait kafatası ve kemikler buldu.

Adana'da, bir kişinin yeni satın aldığı evde tadilat yapan işçiler, kapıyla tavan arasında yer alan boşlukta 1987 yılından kalma gazeteyle kaplanmış bir kutu ve poşet bulundu. Bulunan kutunun içinden insana ait kafatası ve kemikler çıktı.

İŞÇİLER, KAFATASI VE KEMİKLERİ BULDU

Alınan bilgiye göre, Ş.A, yaklaşık bir ay önce 80 yaşındaki A.İ'den iki katlı müstakil evini satın aldı. Ş.A'nın satın aldıktan sonra tadilatını yaptırdığı evde işçiler, ikinci katın kapıyla tavan arasında yer alan boşluğunda bir kutu ve poşet içerisinde insan kafatası ve kemikleri buldu.

Satın Aldığı Evde İnsana Ait Kafatası ve Kemikler Bulundu

1987 YILINDAN KALMA GAZETEYLE KAPATILMIŞ

İşçiler, kemiklerin bulunduğu kutunun üzerinin 1987 yılında basılan bir gazeteyle kapatıldığını fark etti.

İşçilerin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

YAŞLI ADAMIN İFADESİ ALINDI

Bu arada, evi satan A.İ'nin satış işlemi sonrası Ş.A'dan evin giriş katında bir süre daha kalmak için izin aldığı öğrenildi.

Polis ekipleri, evin giriş katında zihinsel engelli olduğu belirtilen oğluyla kalan A.İ'nin olayla ilgili ifadesine başvurdu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Satın Aldığı Evde İnsana Ait Kafatası ve Kemikler Bulundu

Satın Aldığı Evde İnsana Ait Kafatası ve Kemikler Bulundu

Satın Aldığı Evde İnsana Ait Kafatası ve Kemikler Bulundu

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (33)

sakız:

istanbulu alan her yeri alır, bir dahaki seçimde görüşürüz

10
20
yanıtYanıtla
asker:

YAHU ISTANBULUN NEYINI ALDILAR ?

yanıt3
yanıt1
adamm:

bu adana gibi piss cahilerden herşeyy beklenirr

7
8
yanıtYanıtla
boş ver:

Madam konuşmalarına dikkat etmelisin. Bu tür olaylar dünyanın her yerinde oluyor. Senin gibi saygısızca bu yorumu yapıp bir de bu yorumu beğenen aydınlar(!) topluluğu Adanaya bir defa bile gelmemiş sadece medyanın dayattıklarıyla tanıyan kiralık beyinliler biz de size bayılmıyoruz.

yanıt1
yanıt1
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Okuma seviyesi iller siralamasina bir bak bakalim senin kadar cahillermiymiş

yanıt2
yanıt2
GONYALI:

ARKADAŞ 15 YORUM 14 TANESİ HABERDEN BAGIMSIZ SİYASİ YORUM. MADEM SİYASİ YORUM YAPMAK İSTİYORSUNUZ GİDİN SİYASİ HABERLERİN ALTINA YORUM YAPIN BU NE YA. AYRICA BU ADANADA NEYMİŞ BE KARDEŞİM BU SİTEDE BİR TANE ADANA İLE İLĞİLİ İYİ BİR HABER OKUYAMADIK GİTTİ. HAVASINDAN MIDIR SUYUNDAN MIDIR NASIL BİR MEMLEKETMİŞ BU ADANA :(

8
3
yanıtYanıtla
Kaf Sin Kaf:

Siyasi konuların altına yorum kısmı açtırabilirsen en büyük sevaba girersin, biz de zevkle yazarız. Adana''nın yolları taştan, Gonya''nın malları çıkarır baştan, yani ikisi de birbirine benziyor, şikayetin nedendir ki?

yanıt2
yanıt0
tırcı osman:

yine mi Ankara abi, neyse seçiimden sonra düzelir belki

2
8
yanıtYanıtla
YILMAZ ABALI:

ankara değil ADANA

yanıt0
yanıt0
TIRCI SEYEFETTİNN:

kapa la çeneni moloz kafalı. . kaybol. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title