Haberler

Sivas'ta vinç ile hafif ticari araç çarpıştı: Baba ve iki oğlu öldü, 3 kişi yaralandı

Güncelleme:

Sivas'ta vinç ile bir araç kavşakta çarpıştı. Kazada araçtaki Bayram Bilici ile oğulları Onur Bilici ve Ömer Bilici hayatını kaybetti. Bilici ailesinden 2 kişinin yanı sıra vinç sürücüsü de yaralandı.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde vinç ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada Bayram Bilici ile oğlu Onur Bilici öldü, 4 kişi de yaralandı.

Şarkışla'da Vinç ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Ölü, 4 Yaralı

BABA İLE İKİ OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Saat 14.30 sıralarında Şarkışla-Kayseri Pınarbaşı yolu Cemel beldesi kavşağında Halit Karahan yönetimindeki vinç ile Bayram Bilici idaresindeki hafif ticari araç, kavşakta çarpıştı. Kazayı görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Bayram Bilici ile yanında bulunan oğlu Onur Bilici olay yerinde hayatını kaybetti, yanlarında bulunan Fatma Bilici (43), Dilek Bilici (20) ve Ömer Bilici (10) ile vinç sürücüsü Halit Karahan yaralandı. Ömer Bilici hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Şarkışla'da Vinç ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Ölü, 4 Yaralı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şarkışla'da Vinç ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Ölü, 4 Yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayram Bilici Sivas Ömer Baba 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

orhan duz:

Kader ki

6
1
yanıtYanıtla
Cengiz Ugur:

Yetkilileri yüzlerckez uyardık ama tedbir almadılar buranın adı ölüm kavşağı

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title