Haberler

AVM'de gezerken yemekhane katından zemin kata kafa üstü düştü!

Güncelleme:

Sarıyer'de, ailesiyle AVM'de gezen talihsiz adam, 15 metre yükseklikteki yemekhane katından zemin kata kafa üstü düşerek ağır yaralandı.

Sarıyer'de, bir AVM'nin 15 metre yükseklikteki yemekhane katından zemin kata düşen düşen kişi, ağır yaralandı. Yaralı, kaldırıldığı özel hastanede tedavi altına alındı.

YEMEKHANE KATINDAN ZEMİN KATA DÜŞTÜ

Olay, İstinye'deki bir AVM'de saat 21.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, ailesiyle AVM'de gezerken, yemekhane katından zemin kata düştü.

AĞIR YARALANDI

Yaklaşık 15 metre yükseklikten beton zemine kafa üstü düşen kişi ağır şekilde yaralandı. Henüz belirlenemeyen bir şekilde düşerek ağır yaralanan kişinin yardımına ilk olarak güvenlik görevlileri koştu.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla kaldırıldığı özel bir hastanede tedavi altına alındı. Olay yerinde inceleme yapan polis, intihar girişiminde bulunduğu da iddia edilen kişinin düşme sebebinin tespit edilmesi için çalışmalara başladı.

Olay yerinden görüntüler;

Talihsiz adam, AVM'de gezerken 15 metre yüksekten zemin kata kafa üstü düştü!

Talihsiz adam, AVM'de gezerken 15 metre yüksekten zemin kata kafa üstü düştü!

Talihsiz adam, AVM'de gezerken 15 metre yüksekten zemin kata kafa üstü düştü!

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstinye Sarıyer Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (14)

ADA:

Allah yardımcısı olsun

23
2
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

Allah acil şifalar versin.

16
1
yanıtYanıtla
islam bu konuda ne diyor:

olay şüpheli, kendi kendine düşmemiştir, mafya hesaplaşması olabilir, kaza süsü verilmiş gibi duruyor

0
7
yanıtYanıtla
tırmık sapı:

Tabii içeride de işletmelerin her birinin ayrı ayrı kameraları yoktur zaten, ne salaksın.

yanıt0
yanıt0
BEŞİKTAŞLI:

ALLAH ŞİFA VERSİN

3
1
yanıtYanıtla
ziyankar:

BU OLAYI ALLAH TASARLADI KADER DİYORUZ BUNA

2
1
yanıtYanıtla
Firat:

Allâh belani versin

yanıt0
yanıt3
derol:

firat saçmalama tabiki bu olayda yapacak bir şey yok alnının yazısı ve imtihanı Allah şifa versin

yanıt2
yanıt0
HAYRETTİİNNN:

NE TASARLIYORSUN. . TASARLAMAK NEDİR LA MOLOZ KAFALI. BU DA SENİN KADERİN SENDE KAFA YOK

yanıt0
yanıt0
Hasene:

Hayat göz açıp kapamak arasında hayat pamuk ipliğine bağlı Rabbim bizi tüm şerlerden ansızın gelen görünür görünmez tüm musibetlerden ve belalardan korusun. Allah acil şifalar versin...

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title