Haberler

Samsung, Expert RAW uygulamasını bir modele daha getirdi

Güncelleme:

Samsung, gelişmiş kamera özellikleri sunan Expert RAW uygulamasını Galaxy Z Fold 3 kullanıcılarının beğenisine sundu.

Samsung, kamerayla çekilen fotoğrafların ISO değeri gibi bütün ayarlarının detaylı bir şekilde özelleştirilebilmesine olanak sağlayan Expert RAW uygulamasını Kasım ayında kullanıma sundu.

Uygulama başlangıçta sadece Galaxy S21 Ultra'yı destekliyordu. Şirket daha sonra Galaxy S22 serisi, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Z Fold 2 dahil olmak üzere pek çok modeline getirdi. Sıkıştırma işlemi yapılmadan ham fotoğraf çekilebilmesine de olanak sağlayan Expert RAW şimdi de Galaxy Z Fold 3 kullanıcılarına sunuldu.

Galaxy Z Fold 3 kullanıcılarına Expert RAW müjdesi

Galaxy Store'u açıp arama kısmına "Expert RAW" yazarak uygulamayı bulabilir ve ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Alternatif olarak buradaki linke tıklayarak doğrudan indirme sayfasına ulaşabilirsiniz. 1.0.02.6 sürüm numarasına sahip uygulama yaklaşık 50MB boyutunda olduğundan, çok fazla yer kaplamıyor.

Samsung Expert RAW; çoklu çerçevede HDR, birden fazla sensörden gelen verileri birleştirerek geliştirilen düşük ışık performansı (geliştirilmiş gece çekim modu) ve telefoto kamerada RAW çekim yapabilme gibi özelliklere sahip. Ayrıca Adobe Lightroom uygulamasıyla doğrudan entegre edildiği için, görüntüleri kayıpsız JPEG ve 16 bit DNG RAW olarak kaydedebiliyor.

DxOMark, Galaxy Z Fold 3'ün kamera puanını açıkladı!

2022'nin ilk yarısında Expert RAW desteği şu modellere gelecek:

Samsung Galaxy S20 Ultra

Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy Z Fold 2

Samsung, Expert RAW'ın destekleyeceği cihazları belirlerken 3 farklı kriter üzerinde duruyor. İlk olarak, telefonun en düşük Exynos 990 veya Snapdragon 865 işlemcisini kullanması gerekiyor. Ayrıca, en az 8 GB RAM desteği ile 2x ve üstü yakınlaştırma yapabilen Bayer RAW'ı destekleyen telefoto lensi kullanıyor olmalı.

Expert RAW'ı başarılı buluyor musunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Hamster Coin Galaxy Note Samsung Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title