Haberler

Prof. Dr. Bayram Altan Orman Eski Bakanı Osman Pepe'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Başbakan Eski Danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan, Orman Eski Bakanı Osman Pepe'yi İstanbul'daki ofisinde ziyaret etti.

Başbakan Eski Danışmanı Prof. Dr. Bayram Altan, Orman Eski Bakanı Osman Pepe'yi İstanbuldaki özel ofisinde ziyaret etti.

Son zamanlarda yeni baskıları yapılan "Dünyada Kazanacağımız SONSUZ MUTLULUK- 120 Altın Kural" ve " Dünyayı Kimler Yönetiyor? GİZLİ DÜNYA DEVLETİ" isimli kitaplarının içeriği hakkında bilgiler verdi vekitaplardan birer tane imzalayarak Eski Orman bakanı Osman Pepe'ye hediye etti.

Kitapları memnuniyetle teslim alan Pepe, bunu bir fotografla kalıcı bir hatıraya dönüştürdü. Bu önemli, faydalı ve kalıcı hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Altan'ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

"Sonsuz Mutluluk" kitabını daha önce gördüğünü ve okuduğunu söyleyen Osman Pepe, "Dünyayı Kimler Yönetiyor? Gizli Dünya Devleti" isimli kitabın büyük ilgisini çektiğini ve en kısa zamanda dikkatle okuyacağını söyledi.

Kahve ikramından sonra bazı Akademisyen dostları ile birlikte yakın tarihte kurduğu "İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği" ve " İslam Ülkeleri Akademisyenler Vakfı" ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Bayram Altan, Orman Eski Bakanı Osman Pepe'yi Birlik ve Vakıfa üye olmaya davet etti. Bu nazik davete icabet edeceğini söyleyen Pepe, bundan sonra Birlik ve Vakıf adına neler yapacaklarını, yurtiçinde ve yurtdışında şube veya temsilcilik açıp açamayacaklarını, bilimsel projeler geldiğinde nasıl değerlendirecekleri ile ilgili sorular sordu.

Prof. Dr. Bayram Altan, en kısa zamanda yurtiçinde ve yurtdışında şube veya temsilcilik açacaklarını, daha şimdiden deneyimli Akademisyen üyelerinden bazı önemli bilimsel projeler geldiğini, ilk Genel Kurul Toplandısından sonra değerlendireceklerini söyledi. Ayrıca okul öncesinden başlayıp Üniversiteye kadar her kademeden Eğitim Kurumları açacaklarını, ayrıca bir de Hastane açmayı düşündüklerini anlattı.

Ayrıca uluslararası düzeyde konferanslar, seminerler, sempozyumlar kısacası kültürel aktiviteler düzenleyeceklerini ifade etti.

Altan'ın açıklamalarını dikkatle dinleyen Osman Pepe, tekrar tebrik etti. Ve başarılarının

devamını diledi. Daha sonra Prof. Dr. Bayram Altan'ı asansöre kadar uğurlama nezaketinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Pepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title