Haberler

Pierre Dukan Okuyucularıyla Buluşuyor

Güncelleme:

Dukan Diyeti'nin yaratıcısı Ünlü Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Uzmanı Fransız Doktor Pierre Dukan 2 Mart'ta D&R Kanyon'da okuyucular ile bir araya geliyor.

Nicole Kidman, Jennifer Lopez, ve Cambridge Düşesi Kate Middleton gibi dünyaca ünlü isimleri ve tüm dünyada milyonlarca insanı zayıflatan Dukan Diyeti'nin yaratıcısı ünlü sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Fransız Doktor Pierre Dukan D&R Kanyon'da düzenlenecek imza gününde okuyucularıyla buluşuyor.

Fransız doktor Pierre Dukan'ın 40 yıldan uzun süredir üzerinde çalıştığı, insanların hayatını değiştiren ünlü Dukan Diyeti, Dukan Diyeti – Zayıflatan Tarifler, Dukan Kıvrımlarınızı Sevin, Türkleri Mutlu Eden Diyet Dukan ve 50 Şampiyon, Dukan Diyeti'nde İstediğiniz Kadar Yiyebileceğiniz 100 Besin isimli kitaplarıyla 2 Mart Cuma günü Saat 12.00'de D&R Kanyon'da gerçekleşecek imza gününde okurlarıyla bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kate Middleton Jennifer Lopez Nicole Kidman Pierre Dukan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title