Haberler

Parayı Bulduk' Filmi İçin Yeniden Bir Araya Geldiler

BEŞİKTAŞ Kültür Merkezi(BKM) oyuncularının yer aldığı "Çok Güzel Hareketler Bunlar" projesinde uzun yıllar birlikte görev yapan Ersin Korkut, Gülsüm Alkan ve Metin Keceçi, bu kez de "Parayı Bulduk" isimli sinema filminde bir araya geldi.

BEŞİKTAŞ Kültür Merkezi(BKM) oyuncularının yer aldığı "Çok Güzel Hareketler Bunlar" projesinde uzun yıllar birlikte görev yapan Ersin Korkut, Gülsüm Alkan ve Metin Keceçi, bu kez de "Parayı Bulduk" isimli sinema filminde bir araya geldi. Defalarca aynı skeçlerde yer alan Ersin Korkut, Gülsüm Alkan ve Metin Keçeci üçlüsünün yer aldığı filmin yönetmeni ise İhsan Taş. İzleyici karşına çıkmak için gün sayan filmde, Ersin Korkut, Gülsüm Alkan ve Metin Keceçi'nin yanı sıra Afrikalı Ali, Alay Cihan, Metin Yıldırım, Tahsin Taşkın, Mehmet Kurt, Sami Çelik, Hüseyin Elmalıpınar, Vahdet Çakar, Dilek Uluer, Hakan Salli, Çağkan Özkörüklü, Erol Toksoy, Serkan Dinç ve Yavuz Karakaş gibi oyuncular da yer alıyor. Filmde bir kumarhane müdürünü canlandıran Gülsüm Alkan, "Ersin Korkut ve Metin Keçeci ile daha önce defalarca aynı sahneyi paylaştık. Metin Keçeci'nin daha önce yapımcı firma ile çalışmış olması içimi rahatlattı ve projeye daha sıcak baktım. Ekibe dahil olduğum daha ilk 5 dakikada yönetmenimiz İhsan Taş'ın güleç yüzünü görünce, güzel bir iş çıkacağı belli oldu. Bir kere bile sete asık suratla gelmedi ve ekibi sürekli motive edip kaynaşmasını sağladı. Onun o doğal enerjisi hepimizin enerjisini daha da yükseltti. Birlikte çalıştığımız için çok mutluyum" diye konuştu.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metin Keçeci Ersin Korkut Afrikalı Ali İhsan Taş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title