Haberler

Osmaniye'de "Öğrenme Şenlikleri" Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Kadirli ilçesinde "Öğrenme Şenlikleri" düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Kadirli ilçesinde "Öğrenme Şenlikleri" düzenlendi.

İnce Memed Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Kadirli ve Sumbas ilçelerindeki halk eğitim merkezlerinde açılan kurslardaki ürünler sergilendi.

Halk oyunları gösterisiyle başlayan şenlikte ebru çalışmaları, boyama etkinliği, kilim dokuma sanatı, TÜBİTAK projeleri, geleneksel çocuk oyunları, şeker ve tansiyon ölçümleri ile kamu kurum ve kuruluşları tarafından çeşitli tanıtımlar yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, yaptığı konuşmada, "Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılında başlatılan şenlikleri, il ve ilçelerde hayat boyu öğrenmenin devam ettiğinin ve bununla ilgili eserlerin sergilenmesinin ve yeni öğrenmelerin nasıl gerçekleştiğini anlatmak üzere tertip edilmiş şenliklerdir. İlçemizde de geçen yıl yaptık. Bu sene yine kurum ve kuruluşlarımızın katılımıyla güzel bir öğrenme şenliği gerçekleştirdik. Katılan kurumlar, kendi kurumlarıyla ilgili tanıtıcı bilgileri paylaştılar. Şenlik çok güzel oldu. Desteğinden dolayı Kadirli ve Sumbas kaymakamlıkları, Kadirli Belediyesi ile diğer emeği geçenlere teşekkür ederiz." diye konuştu.

Daha sonra Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, Sumbas Kaymakamı Ömer Coşkun, Belediye Başkan Vekili Hediye Kestir ve protokol üyeleri tarafından açılan stantlar gezildi.

Etkinliğe, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kadirli Sumbas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title