Haberler

Muğla Ortaca'da Silahlı Kavgada 1'i Ağır 2 Yaralı

Ortaca'da silahlı kavgada 1'i ağır 2 yaralıMuğla'nın Ortaca ilçesinde, müşteri olarak gittiği müzikolde çıkan tartışmada belinden çıkardığı tabancasıyla rastgele ateş edip kaçan, bir süre sonra bu defa müzikhol çalışanlarının içinde bulunduğu otomobile de aynı şekilde ateş ederek,...

Ortaca'da silahlı kavgada 1'i ağır 2 yaralı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde, müşteri olarak gittiği müzikolde çıkan tartışmada belinden çıkardığı tabancasıyla rastgele ateş edip kaçan, bir süre sonra bu defa müzikhol çalışanlarının içinde bulunduğu otomobile de aynı şekilde ateş ederek, işyerinin işletmecisinin de aralarında bulunduğu 2 kişiyi yaralayan 31 yaşındaki C.A.K. (Cafer Ali Karadeniz) jandarma tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen C.A.K. tutuklandı.

Ortaca'daki bir fırında çalışan pasta ustası C.A.K., dün (çarşamba) saat 23.30 sıralarında Atatürk Mahallesi, İstiklal Caddesi'ndeki bir müzikhole giderek, bir süre içki içip eğlendi. Saat 00.30 sıralarında iddiaya göre, C.A.K. ile masasına davet ettiği müzikholde konsomatris olarak çalışan 45 yaşındaki A.E. arasında tartışma çıktı. Müzükholün işletmecisi A.A. (Adnan Akgün) ile garsonlar araya girerek tartışmayı yatıştırmak istedi. Olayın uzaması üzerine sinirlenen C.A.K., belinden çıkardığı tabancasıyla rastgele ateşe edip, kaçtı. İşletmeci A.A. kolundan vurularak yaralandı. Müzikholün yaklaşık 300 metre ilerisinde bekleyen C.A.K., ilk olaydan 15 dakika sonra bu defa eğlence mekanından çıkan, tartıştığı A.E.'nin de aralarında yer aldığı işyeri çalışanlarının içinde bulunduğu otomobili kurşun yağmuruna tuttu. Olayda otomobilde bulunan A.E. karnından yaralandı. Yaralılardan A.A., Ortaca Devlet Hastanesi'ne, A.E. ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İşletmeci A.A., ayaktaki tedavisinin ardından taburcu edildi. Durumu ağır olan A.E.'nin ise halen tedavisinin sürdüğü bildirildi. Polis, olayın ardından şüpheli C.A.K.'yi suç aleti tabanca ile müzikholün 500 metre ilerisindeki Cumhuriyet Caddesi'nde yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen C.A.K., tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Karadeniz Ortaca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title