Haberler

Minikler Semineri Dikkatle İzledi

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi, çocuklara hayvan sevgisini erken yaşta aşılamak için ilkokullara giderek öğrencilere eğitim seminerleri vermeye devam ediyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilkokul üçüncü ve dördüncü sınıflara yönelik olarak düzenlediği eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına Gürpınar Yeşilkent İlköğretim Okulu'nda devam etti. Keyifli geçen seminerin ardından, minik öğrencilere 'Hayvanlarla Doğru İletişim' adlı kitap hediye edildi.

Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilkokul üçüncü ve dördüncü sınıflara yönelik olarak düzenlediği 'Kent Hayatında Sokak Hayvanları ve Hayvan Sevgisi' eğitimlerine devam ediyor. Üç senedir devam eğitimler kapsamında son olarak Gürpınar Mahallesi'nde bulunan Yeşilkent İlköğretim Okulu'ndaki minik öğrencilere eğitim verildi. Eğitime büyük ilgi gösteren öğrenciler, Veteriner Hekim Ahmet Köse'nin anlattıklarını ilgi ve dikkatle dinledi.

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

İlçede bulunan ilköğretim okullarında düzenli olarak gerçekleştirilen ve çocuklara hayvan sevgisini erken yaşta aşılamak amacıyla düzenlenen'Kent Hayatında Sokak Hayvanları ve Hayvan Sevgisi' eğitimi bu kez Yeşilkent İlköğretim Okulu'nda düzenlendi. Eğitimde, Veteriner Hekim Ahmet Köse, öğrencilere 'Hayvanlara nasıl davranmalı, kedi ve köpeklerin vücut dili, hayvan sahiplenmek için neler yapılmalı' gibi konularda bilgiler aktardı. Seminerde anlatılanları pürdikkat dinleyen minik öğrenciler, eğitimin sonunda merak ettikleri konularda sorular da sordu. Öğrencilerin bazen şaşkınlıkla bazen de gülümseyerek dinlediği seminerin sonunda, öğrencilere Beylikdüzü Belediyesi tarafından yayınlanan 'Hayvanlarla Doğru İletişim' adlı kitap hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Yeşilkent Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title